Feriehus med god plass til å lage mat sammen

Når vi er på ferie, vil vi gjerne bare være sammen, slappe av og ha felles opplevelser. Det trenger ikke å være det helt store som f.eks. en tur til Legoland hver gang. Det kan også være en god felles opplevelse å lage mat sammen.

I alle feriehusene er det store lyse kjøkken, hvor dere kan kokkelere sammen. La barna være med, og la dem f.eks. vaske, skrelle eller skjære grønnsakene, alt etter alder. Det er ikke alltid så viktig hva oppgaven består av, så lenge de små bare får lov til å være med.

Det er helt opp til dere selv hva som skal stå på menyen. Kanskje barna kan bestemme? I et flott feriehus er man i alle fall ikke begrenset av kjøkkenutstyret.

Selv i de miste av feriehusene våre er det god bordplass og selvfølgelig alt av utstyr en normalt finner i et «moderne» kjøkken, dvs. oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn, kokeplater, kjøleskap og fryser.

Et måltid tilberedt på grillen er også noe vi elsker å samle oss rundt. Det er hyggelig å tilbringe en lys sommerkveld samlet på terrassen, og feriehusene våre er lagt til rette for dette med hagemøbler og grill. I de store husene er det til og med to griller, for det skal selvfølgelig kunne lages nok mat til alle.

Etter en god natts søvn er det tid for morgenkaffen. Kanskje kan den også drikkes på terrassen? Det er i alle fall ingen som er på ferie i et feriehus som trenger å vente forgjeves på morgenkaffen – eller brødet. I alle feriehusene er det nemlig også både kaffemaskin, vannkoker og brødrister.

Ekstra stort kjøkken – når det skal lages mat til mange

De aller fleste av de store husene til 18 personer eller større, samt noen feriehus for 16 personer, er utstyrt med et ekstra stort kjøkken.

I et ekstra stort kjøkken er det ingen problem å lage mat til mange mennesker – eller å få ryddet opp etterpå. Der er det nemlig dobbelt opp med oppvaskmaskin, kokeplater, ovn og kjøleskap. I flere av de største husene er det også to kjøkkenvasker.

Nedenfor kan du se eksempler på feriehuse med ekstra stort kjøkken, men det er også mulig å søke spesifikt etter et flott feriehus med ekstra stort kjøkken i en bestemt periode eller et bestemt område.

Startpakke

Så enkelt som mulig: Startpakken

Startpakken inneholder det mest grunnleggende dere vil ha bruk for under oppholdet.

Se mer
26 Personer
10 Soverom
4 Bad
Leiepris/helg fra

kr 21 419,00

Inkl. rengjøring
18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 15 226,00

Inkl. rengjøring
30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring