Luksus sommerhus i Vestjylland

Her finner du et stort utvalg av luksusferiehus i Vestjylland. Våre sommerhus har bl.a. spa, basseng og aktivitetsrom, samt mange soveplasser slik at hele familien kan bli med.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 96 feriehus som passer til søket ditt.

Kjempeflotte Feriehus i Vestjylland

Utleie av store feriehus med basseng på Vestkysten

Det er mange vakre feriesteder i Vestjylland og vi tilbyr utleie av feriehus mange steder langs den jyske vestkysten. Les mer ved å klikke på et område nedenfor.

Vestjylland

Områder og kjempeflotte feriehus for enhver smak

Enten dere ønsker et livlig område med feriestemning og massevis av mennesker, eller stille omgivelser hvor dere kan nyte lyden av fuglekvitter og bølger, kan dere finne et flott feriehus i Vestjylland. Her er det mange severdigheter og attraksjoner for hele familien og avslappende naturområder hvor dere kan slappe av.

Nyt for eksempel de lange hvite sandstrendene langs vestkysten, og pust inn den friske havluften. Naturen på den jyske vestkysten har alt dere trenger. Bak kysten finner dere sanddyner, grønne områder, heier, eikeskrubb og enger. Nyt de fredelige omgivelsene på Blåbjerg Klintplantage eller det vakre landskapet ved Skjern Enge.

Du kan sammen med familie eller venner virkelig oppleve feriestemningen i vestkystens sjarmerende byer, hvor du kan kjøpe alt fra isvafler til ditt nye sommerantrekk.

Om dere ønsker enda mere moro, så finnes det massevis av attraksjoner i Vestjylland. Ta for eksempel familien med på safari i Givskud Zoo, Blåvand Zoo eller Jyllands Park Zoo, eller besøk de mange lekeplassene og parkene i området.

Er det bølger dere ser etter, har vi 48 hus ved den jyske vestkysten. Her er det flotte muligheter til å boltre seg i bølgene. Kysten utenfor Nordsjøen er kjent for store bølger, og er derfor et vannsport-mekka.

Nordsjøen har også et rikt dyreliv og du kan f.eks. gå på selsafari i JyllandsAkvariet.