Sommerhus med basseng i Virksund

Oppdag vårt fantastiske utvalg av feriehus med basseng i Virksund her. Sommerhusene har alle fasiliteter du kan drømme om.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Virksund

Virksund ligger i Midtjylland og er en liten by ved Hjarbæk Fjords utmunning ved Limfjorden. Fra Virksund er det 20 kilometer til Skive og 34 kilometer til Hobro, hvor det er gode shoppingmuligheter. 

Det er rike muligheter for lange gåturer langs fjorden på fine og merkede turstier. Har du med deg sykkel, kan du glede deg til vakre naturopplevelser med mye å se underveis.

Virksund har et gammelt og hyggelig havnemiljø med kro, kafeteria og marina. På havnen restaureres skip og det er mange fasiliteter for de som liker seilsport. På havnen kan du bli underholdt av selenes lek og sildejakt eller bare nyte stemningen og atmosfæren.

Den flotte stranden ved Virksund er langgrunn og barnevennlig. Vannet er nesten alltid klart og rent, og bunnen består av sand og småstein. Her ligger dessuten forholdene til rette for vindsurfing – uansett nivå. Den fine og barnevennlige stranden ved Lovns Bredning er full av liv på varme sommerdager.

Naturen rundt Virksund er svært variert. Du kan for eksempel besøke det vernede naturområdet Ulbjerg Klint, som ligger rett ved Virksund. Kvindskarp Skov er ideell for de som foretrekker skogsturer.

I Ørslev Kloster, som ligger i Kvindskarp Skov, kan du få med deg den lille utstillingen som forteller om klosterets historie.

Like ved Virksund finner du både Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber, som begge byr på interessante og lærerike opplevelser for både store og små.  

Jesperhus Blomsterpark er også verdt et besøk. Det tar rundt 45 minutter å kjøre dit.

Virksund Havn