Sommerhus i Østjylland

Østjylland byr på fantastiske ferieopplevelser for hele familien. Derfor kan du finne et stort utvalg av flotte sommerhus i Østjylland her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 38 feriehus som passer til søket ditt.

Kjempeflotte feriehus i Østjylland

Store feriehus i Ebeltoft, Fjellerup, Grenå strand, Saksild og Hvidbjerg

Østjylland har et vakkert kupert landskap med vidstrakte jorder, fine barnevennlige strender, storby innenfor rekkevidde, severdigheter og attraksjoner. Med andre ord: Østjylland har alt dere trenger til en flott ferie for hele familien.

Østjylland

SlottUtleie av feriehus på Djursland

Severdigheter og attraksjoner i Østjylland

Ferierer dere i Østjylland, får dere det beste fra begge verdener: både flott natur og spennende storbyer. Besøk for eksempel Mols Bjerge nasjonalpark og ta en spasertur i det unike istidslandskapet, hvor dere kan se skog, lyng, innsjøer, kyst og hav. Det er mange muligheter til å utforske Mols Bjerge på egenhånd, men dere kan også få en omvisning hvor dere kan lære mye om områdets dyr og planter.

Hvis dere ønsker å oppleve kultur, kan dere for eksempel besøke Danmarks nest største by, Århus. Århus huser blant annet et av Nord-Europas største kunstmuseer, ARoS Art Museum. Dere kan også besøke museet Den Gamle By, som tar dere tilbake til gamle dager.

Ebeltoft er en av Østjyllands absolutte perler. Her er det flott feriestemning om sommeren, men byen er også verdt et besøk resten av året. Ebeltoft er blant annet kjent for sine koselige trange gater med brostein og bindingsverkshus. Besøk Glassmuseet i Ebeltoft og se den imponerende glasskunsten – utstillingene endres hele tiden, slik at dere ved hvert besøk kan se noe nytt.

Hvis dere vil slappe av på stranden, kan dere besøke Saksild og det som sies å være Østjyllands beste badestrand. På Østjyllands kyst finner dere mange flotte og barnevennlige strender.

Det finnes også spennende fornøyelsesparker for hele familien. Besøk for eksempel Djurs Sommerland, og kjenn på spenningen i berg- og dalbanen. Dere kan også ta noen turer på karusellen i Tivoli Friheden.

Utleie av feriehus i Østjylland

I Østjylland tilbyr vi kjempeflotte feriehus i Fjellerup, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg, Saksild, Juelsminde og på Samsø – se mer ved å velge et område nedenfor. Du kan også lese mer om Djursland her.

Vi har siden 2003 spesialisert oss på utleie av feriehus, og hos oss kan dere være sikre på å finne nettopp det feriehuset som passer deres behov.