Flott feriehus i Dueodde

Trenger du et luksuriøst feriehus i Dueodde som har plass til hele familien? Da er VillaVilla det rette stedet å søke.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 6 feriehus som passer til søket ditt.

Utleie av store feriehus ved Snogebæk og Dueodde

Det er noe magisk ved Bornholm, og vi leier ut hus i Dueodde, som er et flott og populært feriested. Her kan du lese mer om hva du kan oppleve på ferie på Bornholm.

Dueodde er Bornholms sydligste del og er spesielt kjent for sine kilometerlange sandstrender. Våre luksuriøse feriehus ligger i kort gåavstand til en av Europas beste strender, Dueodde Strand. Sanden her er så fin og hvit at den har blitt brukt i timeglass. Vannet er klart, og stranden er meget barnevennlig. 

Sommerhusområdet grenser opp til Snogebæk – et hyggelig lite fiskevær med restauranter og spesialbutikker. Snogebæk ligger mellom Dueodde strand og den like kjente Balka strand. Havnebyen Nexø, Bornholms nest største by, ligger heller ikke langt unna. Her er det gode muligheter for shopping. Du kan besøke byens røykeri og kunsthåndverkere. Området er et perfekt utgangspunkt for utflukter på hele Bornholm.

Dueodde

Dueodde Strand på Bornholm

Severdigheter på Bornholm

Bornholm er kjent for sine gamle rundkirker, som virkelig er verdt et besøk. Øya har fire slike kirker, og det er ikke langt å kjøre til noen av dem.

Det er også mulig å dra på utflukt til blant annet Helligdomsklippene, som består av flotte, solide klipper og grotter. Den mest kjente grotten er Sorte Gryde, hvor de som tør, kan gå på oppdagelsesferd.

I nord ligger Hammershus, Nord-Europas største borgruin. Hammershus er absolutt verdt et besøk, og det er mulig å se borgen fra vannet også. Du kan bli med på en guidet båttur langs klippene, der du også får se Danmarks største fuglefjell.