Store sommerhus med basseng i Søndervig

Lei et av våre store sommerhus med basseng i Søndervig her. Sommerhusene skaper rammen om den perfekte feriestemningen der alle kan være med.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 15 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Søndervig

«Porten til Nordsjøen» kalles den fine badebyen Søndervig, som er full av aktiviteter både sommer og vinter. 

Byen har direkte tilgang til stranden via strandpromenaden, hvor havet og stranden trollbinder alle med sin skjønnhet enten det er en varm sommerdag eller en vindfull høstdag.

Det er mange handlemuligheter i den lille badebyen. Det er en rekke små butikker, gallerier, brukskunst, klesbutikker og suvenirer. Blir man sulten kan man ta seg en tur på restaurant eller kafé og spise mat eller en stor vaffelis.

Søndervig

Søndervig
Pige til festivalen

Attraksjoner og severdigheter nær Søndervig

Kun 9 km fra Søndervig ligger den gamle vakre byen Ringkøbing med sin røde takstein og flotte kirke midt på det hyggelige torget. I de brosteinsbelagte gatene og i gågaten er det et stort utvalg av spesialbutikker og kafeer.

Hvis dere legger turen til Søndervig, må dere få med dere flotte Ringkøbing Fjord. Her finner dere Bagges Dæmning, som innbyr til både turgåing og sykling «helt ute i fjorden».

Ca. 18 km fra Søndervig ligger Fiske- og familiepark West. Der kan man få en dag fullspekket av opplevelser og aktiviteter for hele familien med zoo, nytt badeland og fisking i vakre omgivelser.

Søndervig ligger like ved Nordsjøen og Ringkøbing Fjord, og ved Ringkøbing Fjord er det spesielt gode forhold for ulike vannsportsaktiviteter.