Koselige sommerhus med badstue og spa i Saksild

Ta en herlig ferie i sommerhus i Saksild. Her får du en romslig fritidsbolig, hvor det er nok plass. Lag et unikt ferieminne her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 5 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Saksild

Saksild er et allsidig område med mye å by på uansett man ønsker avslapping eller en aktiv ferie. Saksild Strand sies å være Østjyllands beste strand. Der kan man bade og slappe av, og stranden er også ideell for lystfiskere og brettseiling. Stranden er Blått Flagg-sertifisert og det er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Fra Saksild Strand kan man se Samsø og Tunø. I den hyggelige lille byen kan man handle dagligvarer, og gjennom hele sommeren kan man delta på arrangementer som havne- og byfester. Reiser man litt lenger vekk kan man besøke handelsbyen Odder kun 6 km fra Saksild. Der finnes det kulturelle severdigheter, handlemuligheter og det arrangeres markedsdager. Ved Odder er det også en 18-hulls golfbane. 

I Vejlskoven sør for Odder er det flere merkede turstier.

Ta med deg matpakken og nyt en deilig gåtur i den østjyske naturen. Vi kan også anbefale å ta en sykkeltur i det naturskjønne området ved Saksild. Sykkel med gir er anbefalt, da det er mange bakker å sykle opp.

Ønsker man kulturelle opplevelser har området mange kirker, herregårder, gravhauger, minnestener og flere levninger fra vikingtiden. Den gamle herregården ved Moesgaard, Moesgaard museum, er verdt et besøk og er en interessant opplevelse for hele familien.

Aarhus og alt storbyen har å by på ligger 30 minutter unna.