Lei et stort, familievennlig sommerhus i Bagenkop

Våre romslige feriehus gjør det enkelt å ta med hele familien til et feriehus i Bagenkop. Start de nye ferieopplevelsene med å bestille feriehus her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Kjempeflott feriehus i Bagenkop

På Lollands sørspiss ligger øyas viktigste fiskerby, Bagenkop, blant hav, sanddyner og vakker natur. Den lille fiskerbyen danner rammen for en avslappet ferie med tid til å nyte både øya og hverandres selskap på lange turer langs stranden. Det er også mulig å nyte et velsmakende måltid med fersk fisk kjøpt fra en av de mange fiskeskøytene som ligger i den gamle havnen.

Bagenkop syder av maritim historie og kultur, ikke minst takket være Bagenkop Havn, som er utgangspunktet for mye av livet i byen. Her er det både fiskehavn og lystfiskehavn med mange gjesteseilere som legger turen innom byen på vei mot Tyskland. På enden av moloen står et utsiktstårn på ti meter som er verdt et besøk, og barna kan boltre seg på lekeplassen med den nye krabbebroen – en etterligning av skipet til Bamse Bjørn.

Bagenkop

Severdigheter og attraksjoner ved Bagenkop

Langeland kan by på mange oldtidsminner og andre severdigheter, og det er mange spennende områder å gå på oppdagelse i rundt Bagenkop. Sør for byen ligger øyas eneste overdekkede ganggrav, Hulbjerg Jættestue, som man kan kravle inn i hvis man tør.

I samme retning ligger Dovns Klint, som er Langelands sørligste punkt og et flott mål for en utflukt. Ved Dovns Klint er det vakker utsikt over Østersjøen med gode muligheter for å få øye på en lystfisker eller to. På grunn av de mange rullesteinene er stranden imidlertid ikke egnet til bading. Hvis det frister med en liten tur, er det fint å gå fra Dovns Klint mot Gulstavs Klint – en tur som fører dere langs fine kyststrekninger, gjennom fuglereservater og forbi ville hester.

Dere har også sjansen til å oppleve ville hester i nærheten av Bagenkop. Litt nord for byen er det en flokk som fritt kan besøkes året rundt. Hvorfor ikke gå på oppdagelse i byen? Følg Ildsjæle Fodsporet – en tre kilometer lang sti som går gjennom Bagenkop, byens historie, havnen og vakre, omkringliggende naturområder. Et vitnesbyrd på at den lille byen lever i beste velgående.