Store sommerhus for ferien i Nr. Lyngby ved Løkken

Finn ditt fremtidige feriehus i Nr. Lyngby ved Løkken akkurat her. Flere av våre flotte sommerhus har bl.a. aktivitetsrom, basseng og spa.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 12 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Nr. Lyngby ved Løkken

Det sjarmerende gamle fiskeværet Nr. Lyngby ligger i et naturskjønt område med sanddyner, skog, heder og lange hvite sandstrender ved Nordsjøen.

Nr. Lyngby ligger mellom feriebyene Løkken og Lønstrup, der det finnes et godt utvalg av gallerier, kunstbutikker, kafeer, restauranter, uteliv og sjarmerende gamle fiskerhus.

Den ni kilometer lange sandstranden er omgitt av høye sanddyner, og ved nedkjørselen til stranden finnes det et sted som er perfekt for å nyte den flotte solnedgangen.

Den lange og brede stranden har myk og fin sand, og den friske vestavinden gjør området rundt Nr. Lyngby til et ypperlig sted for vindsurfing og paragliding.

Nr. Lyngby ved Løkken

Lækkert sommerhus med spa i naturskønt område

Grønhøj ligger naturskønt nær både skov og strand. Den brede sandstrand med hyggelige gryder har desuden det Blå Flag. Stranden indbyder på alle årstider til fantastiske sommerhusoplevelser med vand, sand og smukke solnedgange. Som noget særligt kan der køres på stranden ved Grønhøj.

Når du besøger feriehuset anbefaler vi dig at pakke en madpakke og nyde den fantastiske natur langs stranden, eller den varierede natur, der støder op til strandens klitter.

Attraksjoner og severdigheter nær Nr. Lyngby

Nordjylland er kjent for flotte naturomgivelser, og særlig området rundt Nr. Lyngby byr på noen praktfulle perler. Det er mer eller mindre obligatorisk med en tur til Rubjerg Knude Fyr, der naturen bestemmer. Det anbefales å gå fra Mårup kirke til Rubjerg Knude Fyr for å oppleve mest mulig av den praktfulle naturen rundt Rubjerg Knude. 

For de mer lekelystne kan det anbefales å besøke Family Farm Fun Park, der det finnes både dyr, aktiviteter og piknikmuligheter.

Fra Løkken er det kun 15 km til Fårup Sommerland.

En av de største severdighetene ved Nr. Lyngby er Børglum Kloster fra 1180-tallet, som byr på opplevelser for hele familien. Her kan man blant annet utforske den nærmere 1000 år gamle klosterkirken og den eneste broderte kopien av Bayeux-teppet. Det holdes årlige julemarkeder i klosteret, der de private rommene blant annet blir åpnet for publikum.

En av de lokale perlene i Nr. Lyngby er den irske puben Fisherman’s Nest, der man kan få seg et godt måltid mat mens man nyter den praktfulle utsikten over vannet. Det er dessuten levende musikk her nesten hver kveld.