Luksus sommerhus Bornholm

Dra på en fantastisk ferie på Bornholm i et av våre vakre sommerhus. Våre luksuriøse feriehus Bornholm har alt fra basseng til aktivitetsrom og mye mer!

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 4 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Kjempeflotte feriehus på Bornholm

Store feriehus på vakre Bornholm – Lei feriehus med basseng

Bornholm er en helt spesiell del av Danmark, og er kjent under flere navn bl.a. Klippeøya, Solskinnsøya og Nordsjøens perle. Naturen er unik!

Når du er gjest i et velutstyrt feriehus, kan du oppleve Bornholms vakre sandstrender, klipper, åser og marker. Bornholm er en attraksjon i seg selv, men kan også by på et rikt kulturliv og opplevelser for både barn og voksne.

Bornholm

Spennende utflukter i Bornholms unike natur

Du kan benytte deg av feriehusets mange aktiviteter, men det er også utallige muligheter for spennende utflukter til øyens mange historiske severdigheter, blant andre Hammershus, Ekkodalen og Christiansø. Bornholm er også kjent for sine mange silderøykerier. Kanskje det er her dere får smake på et stykke Sol over Gudhjem?

Når du besøker et velutstyrtt feriehus på Bornholm har du mange muligheter for en aktiv ferie, enten det er golf eller løpe- og spaserturer. Øya kan med fordel oppleves på sykkel på de mange uforstyrrede sykkelrutene som finnes her.

Rønne er Bornholms største by og er absolutt verdt et besøk med sine sjarmerende bindingsverkshus og kronglete gater.

Utleie av feriehus på Bornholm

Bornholm er verdt et besøk året rundt, og husene våre i Dueodde er veldig populære. Vi tilbyr også utleie av feriehus i andre flotte områder i Danmark, på Øland og i Nord-Tyskland. Les mer om områdene nedenfor.