Lei et stort og koselig sommerhus ved Vejby Strand

Se våre sommerhus ved Vejby Strand – sommerhusene byr på fantastiske fasiliteter som basseng, spa og aktivitetsrom. Bestill din neste ferie her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 16 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Vejby Strand

Vejby Strand er en liten, sjarmerende badeby med en hyggelig strandpromenade og barnevennlig strand. Vejby har en perfekt beliggenhet for utflukter til Nordsjællands mange flotte attraksjoner.

Et besøk til Kunstmuseet Louisiana, flotte Kronborg slott, og dronningens sommerresidens, Fredensborg slott, kan så absolutt anbefales. I tillegg ligger Københavns mange severdigheter som Tivoli, Planetariet og akvariet Den Blå Planet under en times kjøreavstand fra Vejby. 

Vejby Strand er et naturvakkert område Nordsjællands kyst med bratte skråninger med trapper ned til badestranden. Området er det høyest beliggende på hele Nordsjællands kyst, så utsikten over havet er fantastisk. 

Den gamle fiskerbyen, Rågeleje, er verdt et besøk for alle som setter pris på små sjarmerende gater og en fin badestrand hvor barn og voksne hygger seg i løpet av sommeren. Det er også gode restauranter og isboder her. 

De som liker å gå turer i naturvakre omgivelser, bør ta et besøk til det kuperte og vakre området Heatherhill.