Store feriehus fra VillaVilla ved Krakow am See

Krakow am See ligger i Mecklenburg-Vorpommern og er det perfekte reisemålet for alle aldre.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 10 feriehus som passer til søket ditt.

Krakow am See

Oppdag det idylliske området Krakow am See, og bli forelsket i det vakre landskapet og alt det har å by på.

Med så mange vakre utfluktsmuligheter og severdigheter i området rundt Krakow am See kommer du og familien din garantert ikke til å kjede dere. Rundt hvert hjørne finner dere inspirasjon til nye eventyr.

Start gjerne på badestranden ved Inselsjøen, som ble dannet for 10 000 år siden, ved slutten av forrige istid. Den har fått navnet sitt fra Schöninsel, som ligger i innsjøen. Innsjøen har et areal på 15 km2 og er den største i den Mecklenburgske sjøregionen. Hvis dere har lyst til å besøke øya, kan dere krysse broen som forbinder den til fastlandet.

Etter en liten spasertur kommer dere til et interessant bygg, nemlig Klosterbryggeriet. Her kan dere styrke dere med en liten forfriskning før dere fortsetter på oppdagelsesreisen deres.

Under spaserturen vil dere kunne få med dere fortryllende Güstrow slott, som med sin fascinerene italienske og franske arkitektur er et av de viktigste renessanseslottene som finnes. Slottet vil helt sikkert ta pusten fra dere.

Feriehus ved Krakow am See

Am See
Krakow am See

Krakow am See er det perfekte reisemålet for alle aldre

Enten du planlegger et familietreff eller ønsker å samle gamle klassekamerater for å snakke om gamle dager, tilbyr det nybygde ferieanlegget underholdning for alle.

Det klimatiske kurstedet Krakow an See ligger i et spesielt vakkert område mellom Mecklenburgerske Sveits og den Mecklenburgske innsjøregionen, ved bredden av Krakowsjøen. Det er et av de eldste klimatiske kurstedene i Mecklenburg-Vorpommern.

Det vekslende landskapet med frodiggrønne enger, skogkledde åser, tregrupper, skoger og idylliske innsjøer tilbyr utallige muligheter for friluftsaktiviteter og kroppslig og sjelelig avkobling

Oppdag den fascinerende skjønnheten til Nebeldurchbruchdalen mellom Serrahn og Kuchelmiss. Naturreservatet Krakowee See er, med sin artsrikdom og bestand av sjeldne vannfugler, et våtmarksområde av internasjonal betydning. Her er det fortsatt mulig å se havørner i fri flukt.

Foran porten til byen Krakow am See ligger naturreservatet Nossentiner/Schwinzer Heide. Du kommer til å bli imponert over samspillet mellom vann, skog, myke åser, plante- og dyrelivet der.

Fra utkikkstårnet på Jörnberg kan man nyte en imponerende panoramautsikt over de 15 innsjøene rundt Krakow.

I området ligger også små landsbykirker, gamle herregårder samt megalittiske graver og gravhauger.

Fakta om Krakow am See

Innsjøens størrelse

15 km2

Geografisk område

sør i distriktet Rostock i Mecklenburg-Verpommern

Areal

87,07 km2

Største by

Hansabyen Rostock / regionshovedstaden Schwerin

Tettsteder

Alt Sammit, Berlin, Bossow, Charlottenthal, Gross Grabow, Klein Grabow, Marienhof, Möllen, Neu Sammit, Steinbeck

Innsjøer i området

Garder See, Drewitzer See, Heidensee

Høyeste vanntemperatur

Opptil 23 °C

Vanndybde

28 m

Utfluktssteder

Utsiktstårnet på Jörnberg, første boktrykkermuseum Mecklenburg/Vorpommern, den gamle synagogen, sjøpromenaden, vannmøllen Kuchelmiss. Reuters paradishagevei, Krakow herregårdsvei