• Sommerhus

Sommerhus i Danmark

Store feriehus med plass til hele familien

Vi leier ut flott feriehus med plass til mange. Nedenfor kan du se vårt utvalg av feriehus med plass til 14–30 personer.

De største feriehusene har separate soveavdelinger med 2–3 soverom.  Alle feriehusene har et stort kjøkken med god plass til alle.

Kjempeflotte feriehus med god plass til både lek og avkobling

I feriehusene våre er det god plass til hele familien. De yngste familiemedlemmene kan boltre seg i aktivitetsrommet, mens de eldre slapper av i de koselige sofagruppene i stuen.

I alle husene finnes det rikelig med underholdning for både store og små, som f.eks. basseng, boblebad, badstue, biljard, spillkonsoller, bordfotball, bordtennis og mye mer.

Dessuten er det mye å finne på i det store uteområdet med plen, stor terrasse med grill og ulike lekeaktiviteter. Alle feriehusene våre ligger i naturskjønne områder i Danmark, Tyskland og Sverige.

30 Personer
12 Soverom
5 Bad
Leiepris/helg fra

kr 28 087,00

Inkl. rengjøring
(11)
Leiepris/helg fra

kr 16 429,00

Inkl. rengjøring
18 Personer
7 Soverom
3 Bad
Leiepris/helg fra

kr 16 451,00

Inkl. rengjøring

Feriehusutleie i Danmark, Nord-Tyskland og Sverige

Feriehus er for mange synonymt med den perfekte ferien og gode minner. På VillaVilla tilbyr vi feriehusutleie i Danmark, Tyskland og Sverige.

Husene vi leier ut er flotte feriehus med plass til alle – også de firbente familiemedlemmene. Målet vårt er å alltid kunne tilby den beste feriehusopplevelsen i de beste omgivelsene.

Alle feriehusene har et stort aktivitetsrom, hvor dere kan konkurrere i biljard, bordtennis, bordfotball og TV-spill. Vil dere ta dere en dukkert eller slappe av og få igjen varmen? Alle feriehusene har enten bassengområde eller spaområde. Nedenfor kan dere lese mer om hva VillaVilla tilbyr og se vårt utvalg av feriehus.

Feriehusutleie uansett årstid

Vi tilbyr feriehusutleie uavhengig av årstid. Sommeren er høysesongen for feriehusutleie, og det er viktig å bestille i god tid, da de mest populære ferieukene forsvinner raskt. Så skynd dere og søk her etter det perfekte feriehuset.

På VillaVilla tilbyr vi feriehusutleie året rundt, slik at dere kan finne huset som passer deres behov og ønsker, uansett årstid. Feriehusutleie er nemlig ikke lenger begrenset til sommermånedene.

Et feriehusopphold på høsten og vinteren er minst like koselig som i de varmere månedene. Det er den perfekte anledningen til å ha det gøy innendørs med de mange aktivitetene som finnes i feriehusene våre.

Det er ingen grunn til bekymring hvis været ikke passer til en dukkert ute – feriehusene har nemlig badegaranti.

Vinterhygge = fyr i peisen. Mange av feriehusene har peis. Peisen ligger i husets mest sentrale rom, nemlig stuen. I sofaen foran peisen er det god plass til at alle kan hygge seg sammen.

Finnes det noe bedre enn å ta en spasertur i Danmark på vinteren, hvor dere får farge i kinnene av den friske, kalde luften og så kommer hjem til fyr i peisen eller en varm badstue? Det tviler vi på. Det er oppskriften på det perfekte feriehusoppholdet i vinterperioden.

Feriehus med plass til alle

På VillaVilla spesialiserer vi oss på utleie av store feriehus med plass til opptil 30 personer.

Enten dere ferierer med familie eller venner, er dere garantert et stort utvalg av aktiviteter for både store og små. I feriehusene er det et stort aktivitetsrom hvor dere kan spille bordtennis, biljard, dart og i noen tilfeller også bordfotball.

Det er også god plass til at alle kan samles i den koselige stuen. Hvis været spiller på lag, kan dere grille på den store terrassen mens barna spiller fotball, leker i sandkassen eller husker.

Når dere leier et feriehus gjennom VillaVilla, er dere garantert god plass og mye moro gjennom hele ferien.

Store feriehus med basseng og boblebad

Privat basseng? Det er alltid en sikker vinner blant barna, og selvsagt også resten av familien. Det er med andre ord badegaranti – uansett vær. De fleste av de store feriehusene har basseng, som alltid holder en behagelig temperatur.

Dette passer perfekt til feriehusutleie utenfor sommersesongen, når det kan være kaldt og grått vær og mye vind. Dessuten er det også en hit om sommeren, da den danske sommeren av og til kan være våt og kjølig.

I de større feriehusene med basseng er det et lite badeland, vannsklie og som regel også et motstrømsanlegg. Feriehusene med eget badeland er perfekte til at både store og små barn kan ha det gøy sammen.

I tillegg er det boblebad og badstue i de store feriehusene.

Feriehusene har et lekker spaområde, der dere kan koble helt av i det varme boblebadet. Er dagen kald og grå med mye regn? Da er badstuen det perfekte stedet å varme seg. Bassengområdet byr på massevis av avkobling og velvære i ferien.

Lei feriehus i Danmark

Danmark er et fantastisk ferieland. Til tross for at det er et lite land, har Danmark et stort utvalg av feriehus i mange forskjellige typer natur. Dessuten kan dere få med dere mange forskjellige arrangementer og severdigheter under oppholdet.

Hvis dere liker fart og moro, kan dere besøke en av de mange fornøyelsesparkene i Danmark. Blant annet Legoland, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og Sommerland Sjælland er morsomme å besøke for hele familien.

Det finnes også mange forskjellige severdigheter i Danmark. Dere kan blant annet besøke utallige spennende museer, dyreparker eller vakre, gamle og historiske slott.

Den danske naturen er noe for seg selv. Feriehusene våre ligger i noen av de mest naturskjønne områdene i Danmark. Dra på ferie i nærheten av Nordsjøens brusende bølger eller ved det litt roligere havet på østkysten.

Uansett hvor i Danmark dere velger å feriere, har området noe helt unikt å by på. På VillaVilla tilbyr vi feriehus i/på:

Feriehusutleie i Nordjylland

Hvis dere ønsker å tilbringe neste ferie i Nordjylland, kan dere sjekke ut de fire områdene hvor VillaVilla har feriehus.

Nordjylland er verdt et besøk, særlig for dere som liker friluftsliv, da naturen her er noe for seg selv. Dere kan blant annet besøke Grenen i Skagen, hvor to hav møtes. Den danske ørkenen, Rubjerg Knude, ligger også i Nordjylland og er et flott eksempel på naturens allsidighet.

Lei et av feriehusene våre i Nordjylland og opplev noen av Danmarks beste strender, et mylder av spennende museer og Nordens beste fornøyelsespark – Fårup Sommerland.

Les mer om de fire destinasjonene for feriehusutleie i Nordjylland.

Feriehusutleie i Vestjylland

Vestavinden fra Nordsjøen er kjent over hele Danmark. Vi tilbyr feriehusutleie langs hele vestkysten av Jylland, med strand like i nærheten.

Velger dere å leie et av feriehusene i Vestjylland, kan dere oppleve utallige aktiviteter og severdigheter. Vinden egner seg godt til vannsport, blant annet kitsurfing og andre typer surfing.

Feriehusene i Vestjylland har flott beliggenhet i vakker og vindfull natur.

Utforsk områdene med feriehusutleie i Vestjylland.

Feriehusutleie i Østjylland

De store feriehusene i Østjylland ligger i nærheten av både storbyer og storslått natur. Den pulserende byen Århus ligger kun en kort kjøretur unna.

Naturen i Østjylland har alt fra skog, heier og innsjøer til kyst, strand og hav. Kjør til Djursland i løpet av ferien og besøk vakre Ebeltoft, hvor dere kan se glasskunst i verdensklasse og spise deilig fisk.

VillaVilla tilbyr feriehusutleie på fem steder i Østjylland. Her har vi samlet alle de vakre områdene, slik at du enkelt kan få en oversikt over destinasjonene.

Lei feriehus ved Limfjorden

Ved å leie et feriehus ved Limfjorden, er dere i nærheten av alle severdighetene området har å by på. Besøk Thy nasjonalpark eller ta en seiltur på fjorden og langs sand og strand.

Dere har også muligheten til å dykke under havoverflaten og oppleve skipsvrak, steinrev og mye mer. En ferie ved Limfjorden byr på opplevelser for både store og små.

Området rundt Limfjorden er definitivt verdt et besøk. Les mer om områdene hvor vi leier ut feriehus.

Utleie av feriehus i Sydjylland/Sønderjylland

Lei flotte feriehus i vakre Sydjylland. Området byr på en rekke spennende opplevelser og imponerende dansk natur. De to vadehavsøyene Fanø og Rømø har en unik natur og er ideelle for familier med barn, da de blant annet har barnevennlige strender.

Fiskerbyen Esbjerg med sin lange historie er også verdt et besøk.

Har dere lyst til å lese mer om hvor vi tilbyr feriehus i Sydjylland?

Feriehus på Fyn og Langeland

Det er ikke uten grunn at man sier «Fyn er fin». Fyn har mange spennende attraksjoner – ikke minst H.C. Andersens hus i Odense. Dessuten er den fynske naturen ideell for et avslappende ferieopphold.

De lange barnevennlige strendene og det vakre, flate landskapet legger opp til lange spaserturer og rolige sykkelturer.

Her har vi samlet sammen alle områdene hvor vi tilbyr feriehusutleie på Fyn og Langeland.

Feriehusutleie på Nordsjælland

Nordsjælland kalles for «Den danske riviera», og under et feriehusopphold kan dere bl.a. se UNESCO-beskyttet natur, sjarmerende havnebyer og flotte strender.

Med sin korte avstand til Københavns mange kulturopplevelser er Nordsjælland et attraktivt ferieområde for både store og små.

VillaVilla tilbyr feriehusutleie på flere forskjellige steder i Nordsjælland.

Feriehus på Lolland, Falster og Møn

Øyene har vært populære feriedestinasjoner i mange år, og vi tilbyr en rekke feriehus her. Øyene har en søreuropeisk atmosfære, og her kan dere koble helt av fra hverdagens stress.

Dere kan f.eks. ta en lang tur langs Møns Klint eller besøke Danmarks største treterrasse i Marielyst.

Vi tilbyr feriehus i fem forskjellige områder på Lolland, Falster og Møn.

Feriehusutleie på Bornholm

Solskinnsøya, Klippeøya eller Østersjøens perle – uansett hva dere kaller Bornholm, er alle enige om én ting: øya, med sin unike natur, er den perfekte feriedestinasjonen.

Bornholm er full av aktiviteter og severdigheter for hele familien. Besøk blant annet de berømte rundkirkene, et av de mange sildrøykeriene eller den gamle middelalderborgen Hammershus.

Dessuten finnes det massevis av strender på Bornholm. Det er totalt 14 strender på Bornholm. Arnager Strand, som ligger rett ved flyplassen, og Dueodde Strand med sin herlige, finkornede sand, er bare noen av strendene dere kan besøke på Bornholm.

Her kan du lese mer om hvor VillaVilla tilbyr feriehusutleie på Bornholm.

Utleie av feriehus i Olpenitz i Tyskland

Olpenitz er en vakker feriedestinasjon som ligger rett ved Østersjøen.

I hele området og i byen Kappeln er det massevis av spennende aktiviteter for hele familien.

Feriehusene i Olpenitz ligger i nærheten av de vakre og barnevennlige strendene ved Østersjøen.

Har dere lyst til å lære mer om dette tyske området?

Feriehusutleie på Øland i Sverige

Det er mange herlige og naturskjønne feriedestinasjoner i Sverige. En av disse er øya Øland, hvor vi leier ut store og koselige feriehus.

Ølands natur er unik og variert, med alt fra klipper til åpne enger, og ikke minst lange sandstrender. Ta en utflukt til Ølands Djur & Nöjespark, der dere kan besøke dyrehagen, fornøyelsesparken, sirkuset og eventyrbadet.

Her kan dere lese mer om området på Øland.

Lei et stort feriehus til festen

Enten dere skal på en avslappende feire eller feire en viktig begivenhet, har vi det rette huset for anledningen. I de største husene vi leier ut, er det plass til 30 overnattingsgjester. Men det er ikke det eneste å tenke på når dere skal finne det perfekte huset å feire i.

Det er selvfølgelig også viktig at alle kan sitte sammen rundt bordet.

De store husene har det vi kaller et XL-kjøkken, med to stekeovner, to komfyrer, to kjøleskap og to oppvaskmaskiner. I et XL-kjøkken er det en lek å lage mat til mange om gangen.

En god fest inkluderer også en bar. I flere av feriehusene er det en bar med kjøleskap, slik at dere kan mikse drinker og servere forfriskninger til gjestene.

Helgeutleie av feriehus

Hva med en avslappende helgeutflukt? Fra november til påske tilbyr vi også feriehusutleie på helgebasis. Et helgeopphold er ideelt for de av dere som trenger en pause fra hverdagen.

Feriehusutleie hos VillaVilla

Siden starten i 2003 har vi jobbet hardt for å bli eksperter på feriehusutleie. Vi leier i dag ut mer enn 300 feriehus i Danmark og andre land, og tallet øker stadig.

Vi står alltid klare til å hjelpe dere med hva enn dere trenger. Når et nytt feriehus bygges, er vi alltid med fra starten av. Derfor har vi bred kunnskap om hvert enkelt hus.

Hvert av feriehusene til VillaVilla har en egen servicekonsulent. Servicekonsulenten er til stede ved ankomst og avreise, og kan svare på spørsmålene dere måtte ha under oppholdet.

Det er et unikt servicekonsept som sikrer at dere får en best mulig ferieopplevelse når dere leier et feriehus på VillaVilla.

Spørsmål og svar angående leie av feriehus

Hva koster det å leie et feriehus med basseng?

Prisen avhenger av størrelsen på feriehuset, sesongen og leieperioden. Et helgeopphold i et feriehus for 14 personer er tilgjengelig fra 7 394 NOK, mens en uke i et feriehus for 30 personer i høysesongen har startpris på 66 212 NOK. Ukeprisen per person i høysesongen er dermed ca. 2 207 NOK.

I tillegg til leieprisen påløper det ytterlige kostnader for strøm, vann og oppvarming samt en eventuell sluttrengjøring.

Hvor høyt er forbruket i et feriehus med basseng?

Forbruket av strøm, vann og oppvarming avhenger av flere faktorer, som f.eks. husets størrelse, utetemperaturen og hvordan og hvor ofte fasilitetene brukes. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende beregning av forbruket i ønsket feriehus i en bestemt periode.

Hva slags utstyr og aktiviteter er det i feriehuset?

Feriehusene vi leier ut, har et stort utvalg aktiviteter. Feriehusene ligger i vakre områder med mange attraksjoner og severdigheter i nærheten, men det er også mye å gjøre i selve feriehuset. Feriehusene med basseng har et «eget badeland» i form av innendørsbasseng, badstue, boblebad og vannsklie. Er dere mer opptatt av fysiske aktiviteter enn avslapning, kan dere tilbringe tiden i husets store aktivitetsrom. Her er det vanligvis aktiviteter som bordtennis, bordfotball, dart og spillkonsoller. Feriehusene har dessuten en overbygd terrasse med hagemøbler og grill. Herfra har dere utsikt til feriehusets utendørs lekeaktiviteter, som f.eks. husker, sandkasse, klatrestativ og trampoline.

Er bassenget oppvarmet ved ankomst?

Ja! Bassenget er klart til bruk så snart dere ankommer feriehuset, og har alltid en temperatur på 26–29 grader.

Hvilket feriehusområde er det mest populære?

Danmark har mange vakre feriehusområder, og enten dere vil være i nærheten av Nordsjøen, barnevennlige strender eller på en av Danmarks mange vakre øyer, kan dere finne et kjempeflott feriehus som oppfyller deres ønsker. I tillegg leier vi ut feriehus i den nordtyske byen Olpenitz i nærheten av Kappeln samt på den vakre svenske øya Øland på Sveriges østkyst.

Hvor mange personer er det plass til i feriehuset?

Vi tilbyr mange forskjellige størrelser og typer feriehus. De minste feriehusene har plass til 12 personer, mens de største har plass til så mange som 30 personer. Hvis dere er flere enn 30 personer, kan dere leie to feriehus i nærheten av hverandre.