Bestill ditt neste feriehus på Fanø

Vil du ha et feriehus som bare leker og hvor ting er som de skal? VillaVilla leverer kun de beste feriehusene til deg og din familie når du skal på ferie i feriehus på Fanø.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Utleie av feriehus med basseng på Fanø

Lei et feriehus med plass til både storfamilien og venner. VillaVilla har siden 2003 spesialisert seg på utleie av feriehus og leier ut hus i hele Danmark, på Øland i Sverige og i Nord-Tyskland. Her kan dere lese mer om hva Fanø har å by på.

Hus med basseng i vakre omgivelser

Fanø ligger midt i Vadehavet nasjonalpark ved Esbjerg og byr på mange flotte naturopplevelser. Fanø er kjent for strendene sine, særlig den nydelige 15 km lange sandstranden med klart vann og fin sand. Her er det mulig å se seler, bade og finne rav.

Skogene er også flotte, og er du heldig, får du se både rådyr, dådyr og hjort.

Fanø

fanø natur

Severdigheter og aktiviteter på Fanø

Like ved alle Fanøs severdigheter ligger den hyggelige grønne landsbyen Sønderho med sine fredede gamle hus med stråtak. Byen har tidligere blitt kåret til Danmarks vakreste landsby. Byen er særlig kjent for kirken, kroen, Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum, Redningshuset, Møllen.

Det finnes dessuten flere butikker og spisesteder i byen. Det er også mulig å surfe, bowle, spille tennis, dra på ridetur og spille minigolf på øya. Se flere attraksjoner i området her.

Fra Esbjerg tar det kun 10 minutter med ferjen til ferjebyen Nordby på Fanø. 

I Sydjylland, utover Fanø, leier vi også ut feriehus på Rømø, Nordals og Kegnæs.