Fantastiske sommerhus ved Henne Strand

Ta en tur til Henne Strand og overnatt i våre fantastiske sommerhus ved Henne Strand. Her er det plass til hele familien og det er plass for alle aldre.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 5 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus ved Henne Strand

Velkommen til Henne Strand, som er det perfekte feriested med alle sine aktiviteter for store og små og sin vakre natur. 

Henne Strand er omgitt av praktfull natur. Det er kun en kort kjøretur til Blåvand Plantage, hvor man kan «bestige» fjellet på 64 meter og se den flotte utsikten. Danmarks åttende største innsjø, Filsø, ligger også like i nærheten. Her kan man utforske det rike dyrelivet eller gå turer i de flotte omgivelsene.

Torget er sentralt og har kafeer og butikker som legger opp til ferieshopping og avslapping med en kopp kaffe eller is. 

Henne Strand

Attraksjoner og severdigheter nær Henne Strand

Foruten om det brusende havet og den fantastiske sandstranden har området severdigheter som Minibyen i Varde, Tambours Have, Varde museumsutstillinger og så klart Legoland, som ligger 1 times kjøretur unna.

Ønsker man aktiviteter er det mulig å spille minigolf, fotballgolf og så klart vanlig golf på den flotte golfbanen i Henne, eller kanskje er en ridetur på stranden den perfekte avslutning på en fin feriedag? Naturen omkring Henne Strand er perfekt for gå- og sykkelturer i vakkert uberørt landskap under den flotte himmelen.

I Bork Vikingehavn kan du reise 1000 år tilbake i tid og oppleve vikingtiden. Her kan du få et innblikk i denne fascinerende epoken, se vikingskipene som ligger til havn, og gå på oppdagelsesferd i vikinggården. Det finnes dessuten en kino og en utstilling, der man kan lære mer om vikingtidens Vestjylland.