Sommerhus Marielyst

Når fritidsboligstandarden skal være på topp, er VillaVilla det rette stedet å lete. Våre sommerhus Marielyst tilbyr den perfekte rammen for hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 51 feriehus som passer til søket ditt.

Flott feriehus i Marielyst

Utleie av store feriehus ved Marielyst

Marielyst er stedet for ferie og fine stunder med familie og venner. Marielyst kan friste med vakker natur, og det er enkelt å utforske Falsters natur både til fots og på sykkel. Du kan for eksempel ta turen til Skandinavias sørligste punkt ved Gedser Odde eller en av de mange fine strendene. Stranden i Marielyst har fløyelsmyk sand og rolig vann, noe som gjør den til en av de beste strendene i landet. Den har faktisk flere ganger blitt kåret til Danmarks beste strand.

Marielyst

Marielyst

Aktiviteter og severdigheter nær Marielyst

I Marielyst finnes det opplevelser for alle, uansett alder. Mulighetene er mange, enten man vil late seg på de brede, hvite strendene ved Østersjøens brusende bølger eller shoppe i byens mange butikker. Marielyst torg er en severdighet i seg selv. Dette er nemlig Danmarks største treterrasse, noe som gir skikkelig feriestemning. Treterrassen forbinder byen med stranden på en flott måte.

Området har mye å tilby både store og små, blant annet gokartbane, golf, Fun-park, bowling, vannsport, dykking, snorkling, turer i havkajakk og fisketurer.

Med noe for enhver smak og alle aldre er alt lagt til rette for at hele familien skal ha det gøy.

Se flere attraksjoner og aktiviteter i området her.