Flotte sommerhus i Hvide Sande

Hvide sande er et kjent feriemål for mange. Bestill et av våre fantastiske luksusferiehus i Hvide sande akkurat her på VillaVilla.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Hvide Sande

I området rundt Hvide Sande merker du Vesterhavet alle årstidene. Om sommeren innbyr havet til strandturer og solbading, og om vinteren til lange spaserturer med den friske brisen i ansiktet. 

Det er gode fiskemuligheter i havnen, på moloen eller med båt i Hvide Sande, så du kan nyte stemningen ved havet og skjemme bort familien med nyfanget fisk til lunsj. Hvis fangsten skulle utebli, så selges dagens fangst av reker og fisk fra fiskebåtene på havnen.

Hvide Sande

Hvide Sande

Attraksjoner og severdigheter nær Hvide Sande

Området rundt Hvide Sande er et populært sted blant surfere og andre vannsportsentusiaster på grunn av den friske vestavinden. I Aqua Sports Zone Kabelpark kan man prøve seg på wakeboard og/eller vannski. 

Naturomgivelsene rundt Hvide Sande er utrolig varierte og kan oppleves fra hesteryggen, på sykkel eller til fots.

Om sommeren kan man bli med på seiltur med bramseilskonnerten Maja. «Maja» ble bygd på et skipsverft i Holland under første verdenskrig, men ligger nå i Danmark. Nå til dags brukes skipet kun til seilturer med turister.

Abelines Gaard, som ligger litt sør for Hvide Sande, er også verdt et besøk. Det er en fredet strandfogdgård, som er innredet som hjemstavnsmuseum for Holmsland Klit.