Feriehus for ferien i Asserbo og Liseleje

Bestill det perfekte feriehuset for deg og din familie her. Reis på ferie i feriehus i Asserbo og Liseleje med VillaVilla.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 15 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Asserbo og Liseleje

Asserbo ligger ved Tisvilde Hegn og på denne måten midt i smørøyet mellom Tisvildeleje og Liseleje.

Området omkring Asserbo kan by på lange hvite sandstrender med blått flagg og livreddere i sommerferien, store skoger og mange spennende utfluktsmål.

Liseleje har flere hyggelige butikker, restauranter, iskremsboder og en stor naturlekeplass. Handelsbyen Frederiksværk, som er svært sjarmerende, er også verdt et besøk.

Asserbo er perfekt for en aktiv ferie. Her finnes bl.a. mange gå- og sykkelruter, golfbaner og gode fiskesteder. Det kan også leies kano og kajakk flere steder. Rågeleje er kjent som et paradis for surfere og paraglidere.

Området er med mange slott og ruiner preget av århundrer som kongenes jaktområde. Kronborg, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og Asserbo Slotsruin er alle et besøk verdt.

For de yngste i familien står gjerne Nordsjælland Fuglepark, Sommerland Sjælland og Louisianas Børnehus øverst på ønskelisten.

Foruten de mange attraksjonene i området, ligger Asserbo under én times transport til Københavns utallige opplevelser og shoppingmuligheter.