Store sommerhus ved Kegnæs for familieferier

En familieferie med sommerhus ved Kegnæs er perfekt for familien. Med vårt utvalg av fritidshus er du sikker på at det er plass og underholdning for hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 19 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus på Kegnæs

Kegnæs er en hyggelig halvøy på 17 kvadratkilometer nær Sønderborg. Halvøya er lavtliggende og har enkelte mindre skoger. Den ligger ut mot Flensborg Fjorden og er forbundet med Als via en naturlig demning. 

På Kegnæs er det flere fine og barnevennlige badestrender og farvannet omkring egner seg godt til seiling. Det er gode muligheter for surfing på sydkysten av halvøya, og for nybegynnere er Lillehav vest for Drejet en god mulighet.

Det er mulig å ta seg en dagstur til den tyske grensen eller til Universe Science Park fullt av spennende opplevelser. Når du leier et feriehus gjennom VillaVilla, kan du få 20 % rabatt på billetter. Betingelsen er at billettene kjøpes på nett med rabattkoden «LH-» etterfulgt av bestillingsnummeret deres.i inngangen, og leiebeviset fra VillaVilla må fremvises. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Historiske minnesmerker på Als som Dybbøl Mølle og slottene i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg er også verdt et besøk.