Sommerhus Sønderjylland & Sønderjylland

Besøk Sønderjylland med et fantastisk sommerhus med alt hjertet begjærer. Finn ditt fremtidige feriehus nedenfor.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 62 feriehus som passer til søket ditt.

Kjempeflotte feriehus i Sydjylland

Flotte feriehus med svømmebasseng på Rømø, Fanø og Als

I Sydjylland er det mange vakre feriesteder. Vi leier ut kjempeflotte sommerhus på fire av dem, nemlig Fanø, Rømø på Vestkysten og Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als.

Nyt øylivet på Fanø og Rømø

På Fanø og Rømø kan øylivet nytes for fullt. Det er enkelt å komme seg rundt til Sydjyllands mange severdigheter og attraksjoner. Du kan reise tilbake i tid ved å besøke Ribe Vikingecenter. Hvis du interesserer deg for teknologi og vitenskap, er Universe Science Park absolutt verdt et besøk. Det er heller ikke lang vei til morsomme opplevelser i LEGOLAND, safari i Givskud Zoo eller til historiske monumenter som Jelling-steinene.

Landskapet rundt Fanø og Rømø er i stor grad preget av Vadehavet, som er et av de viktigste våtmarkene i verden. Her finnes det et rikt dyreliv og du kan se en flott utsikt over den flate myren.

Sydjyllland

Velutstyrtt feriehus på Als

Det er kort vei fra Als til de mange severdighetene og fantastiske naturområdene i Sønderjylland. Her finnes det flere gode og barnevennlige sandstrender og på sørkysten er det gode surfeforhold. På Kegnæs kan du blant annet se de berømte vingårdedene på halvøyen, hvor det hvert år produseres god vin.

Det er også mulig å ta en tur til den tyske grensen. Als ligger kun 40–60 minutter unna med bil fra den hyggelige tyske byen Flensborg og grensehandelen i Kruså.

Utleie av feriehus i Sydjylland

VillaVilla leier ut store og kjempeflotte feriehus i hele Danmark, på Öland i Sverige og i Nord-Tyskland. Vi er spesialister i feriehuseutleie, og hjelper deg gjerne med å finne det kjempeflotte feriehuset som passer deg og din familie. I Sydjylland leier vi også ut feriehus på Fanø, Rømø, Nordals og Kegnæs.