Feriehus med basseng i Tyskland

Bestill ditt neste store feriehus med basseng i Tyskland her hos VillaVilla. Våre luksuriøse feriehus har plass til hele familien med mulighet for mange aktiviteter for store og små.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 54 feriehus som passer til søket ditt.

Flott feriehus i Tyskland

Store kjempeflotte feriehus i det herlige ferielandet Tyskland

Tyskland har mye å by på! Her finner man vakre naturområder, fine skoger, flotte sandstrender og mange ulike severdigheter og attraksjoner. Besøk et av de flotte slottene eller gå på oppdagelsesreise i de større tyske byene, som tilbyr deilig mat, shopping og interessant kultur.

De utallige severdighetene, sjarmerende byene og forskjellige landskapene gjør Tyskland til en attraktiv destinasjon for hele familien. Tyskland har blant annet mange fornøyelsesparker. Hvis dere søker spenning, bør dere besøke en av Tysklands mange parker. 

I nærheten av Olpenitz, hvor vi tilbyr utleie av feriehus, finner du byen Kappeln. Byen er sjarmerende med trange smug med brostein og gamle vakre hus. I Kappeln er det mange butikker, kafeer og restauranter samt et spennende havnemiljø.

Tyskland

Flensborg Havn i Tyskland

Utleie av feriehus i Tyskland

I Tyskland tilbyr vi utleie av feriehus på det vakre feriestedet Olpenitz i nærheten av Kappeln i Schleswig-Holstein. Området ligger i Nord-Tyskland i nærheten av en flott sandstrand med rolig badevann. Vi tilbyr utleie av feriehus i hele Danmark, Nord-Tyskland ved Østersjøen og på Øland i Sverige.