Sommerhus med basseng i Odsherred

Mangler du feriehus i Odsherred? Ikke noe problem! Vi har det perfekte feriehuset for deg og din familie her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Odsherred

Odsherred er en utmerket familiedestinasjon. Her finnes det barnevennlige strender, hyggelige havner, utallige sykkel- og vandreruter samt spennende attraksjoner.

Den enestående naturen og området er godkjent som geopark av det verdensomspennende Global Geoparks Network under UNESCO. Her er det et helt unikt istidslandskap som har hatt en avgjørende betydning for næringsmiddelproduksjonen samt kunst og kulturhistorien i området. Du kan for eksempel dra på utflukt i geoparken og se hvor nasjonalklenodiet Solvognen ble funnet, eller besøke Odsherred Kunstmuseum og oppleve utstillingen med malerier av Odsherredsmalerne. 

Naturen i Odsherred blir brukt flittig til både vandre- og sykkelturer, og det er merkede ruter overalt i området.

Området er også svært populært blant lystfiskere på grunn av den lange og varierte kystlinjen. Her er det mulig å fange flyndrefisk, multer, sjøørret og horngjel. Hvis man er heldig, kan man også få torsk.

Den største byen i området er markedsbyen Nykøbing Sjælland. Det er et variert utvalg av butikker i den koselige gågaten. Det finnes flere kafeer og restauranter her, og ved byens lystbåthavn ligger kunstnerbyen hvor flere kunsthåndverkere har utstillinger og verksteder.

Få kilometer fra Nykøbing Sjælland ligger Sommerland Sjælland, som byr på utallige aktiviteter og fristelser i tillegg til et stort vannland. Her kan både barn og barnlige sjeler underholdes i lang tid.

En annen spennende attraksjon i området er Odsherred Zoo. Her er det mulig å oppleve over 600 dyrearter på tett hold i den store parken.

Odsherred