Sommerhusutleie på barnevennlige Grenå Stran

Vårt utvalg av feriehus ved Grenå Strand byr på plass for hele familien, og de perfekte fasilitetene for at alle i familien skal ha en fantastisk ferie.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 13 feriehus som passer til søket ditt.

Grenå Strand

Helt ytterst på Jyllands nese og ikke langt fra Grenås hyggelige sentrum ligger Grenå Strand – et flott feriehusområde med gode barnevennlige strender.

Naturen i området ved Grenå Strand er preget av grønne skoger, flotte sanddyner og en hvit sandstrand som er kåret til Danmarks nest beste. Grenå Strand har blått flagg og er veldig barnevennlig med rolig, grunt vann i strandkanten. På flere steder langs Grenå Strand finnes det toaletter og gode parkeringsmuligheter.

Grenå by er Djurslands største handelsby, fylt med hyggelige gater, lokale butikker, gamle bindingsverkshus og supermarkeder. På Torvet finner dere flere forskjellige kafeer og spisesteder som har utendørsservering om sommeren. Her ligger også kirken i byen, med sitt flotte tårn og populære klokkespill.  I det fine Gamle Rådhus kan dere finne turistinformasjon, og fra tid til annen foretas det borgerlige vielser i bygningen.

Grenå Marina og Lystbådehavn ligger nær sentrum av byen og oser av liv og hygge. Dette er en veldig idyllisk havn med iskiosker, restauranter og fine båter å kikke på – helt klart verdt et besøk under ferien i Grenå.  Her finner dere også sykkelutleie og Kattegatcenteret, hvor dere kan utforske livet i havet og alle de spennende fiskene.

Grenå er et godt utgangspunkt for utflukter på Djursland, ettersom byen ligger i kort kjøreavstand fra en mengde attraksjoner for hele familien. Blant annet kan vi nevne Djurs Sommerland, Reepark, Skandinavisk Dyrepark og Tivoli Friheden i Aarhus. Handelsbyen Randers ligger en times kjøring fra Grenå.

For de aktive er det også massevis å finne på ved Grenå Strand. Her finner dere gode turstier i Grenå Plantage og Fuglsang Hede, Danmarks lengste og flateste terrengsykkelrute (24 km singletrack) og mulighet for en ridetur i Mols Bjerge. På Grenå Strandcamping kan hele familien kjempe mot hverandre i en runde piratminigolf.

For de som liker å fiske er Djursland midt i blinken med sitt kystfiske. Det er spesielt verdt å nevne kysten av Kattegat sør for Grenå, for her blir vannet fort dypt og har mange områder med tang og stein. Også havnebassenget og molen ved Grenå Havn er et eldorado for lystfiskere. Her fanger man først og fremst regnbueørret, sild, torsk, sei og flyndre.