Luksus sommerhus Nordsjælland

Drømmer du om å komme til Nordsjælland på ferie? Første steg mot drømmen starter her med å bestille et fantastisk feriehus på Nordsjælland akkurat her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 49 feriehus som passer til søket ditt.

Flotte feriehus i Nordsjælland

Lei et stort feriehus på den danske rivieraen i Nordsjælland

Nordsjælland kalles også den danske rivieraen. Her finner du en rekke herlige sandstrender, grønne skoger, trivelige, gamle fiskevær, kafeer, restauranter og interessante severdigheter. Enten du og familien din bare vil slappe av og nyte livet, eller ha en aktiv ferie, kan dere gjøre dette i ett av våre feriehus på Sjælland.

Vakker natur og spennende attraksjoner på Sjælland

Sjælland har variert natur. Kjører du opp nordkysten, finner du flotte sandstrender med gode svømmemuligheter. Tar du turen sørover, kan du oppleve Møns Klint med vertikale klipper og vakre fossiler. I tillegg er det mange grønne skoger hvor du og familien kan ta med piknikurven og nyte stillheten. 

Det er heller ikke langt til hovedstaden, København, med alle sine attraksjoner. Om dere tar en kanaltur, kan dere blant annet se Den lille havfruen. Kjenn på spenningen i den gamle berg og dalbanen laget av tre, eller se hammerhaien i Danmarks Akvarium. Mulighetene er mange.

Nordsjælland

Utleie av feriehus i Nordsjælland

Vi tilbyr utleie av flotte kjempeflotte feriehus flere steder på Nordsjælland, nemlig Tisvildeleje, Vejby Strand, Gilleleje, Hornbæk og Asserbo.

I Tisvildeleje finner dere en av Nordsjællands mest barnevennlige strender. Det er også i Tisvildeleje at dere kan oppleve Danmarks (kanskje) mest berømte hellige kilde, Helene Kilde.

Bare et steinkast nordover fra Tisvildeleje ligger Vejby Strand, som er et fint hytteområde. Leier dere et velutstyrtt feriehus i Vejby strand, får dere direkte tilgang til den barnevennlige stranden. Dere kan i tillegg nyte den formidable utsikten over havet fra de høye bakkene.

Gilleleje er en gammel fiskerlandsby på Nordsjælland. Våre kjempeflotte feriehus ligger i nærheten av byens koselige handlegater med velbevarte hus med stråtak, den herlige stranden og byens fiskehavn, hvor dere kan spise fersk fisk på en av de mange restaurantene.

Leier dere et feriehus i Hornbæk, kan dere gå på stranden, i skogen eller en tur til havnen. Det er mye liv og aktiviteter i byen og det er gangavstand til utallige severdigheter som Kronborg og Fredensborg slott.

Asserbo har hvite sandstrender og det er gode muligheter for utflukter. Hvis dere liker å spille golf, er golfbanene i Asserbo absolutt verdt et besøk.

Vi har utleie av kjempeflotte feriehus året rundt. Med andre ord er det alltid et hus tilgjengelig som passer perfekt for dere. VillaVilla har siden 2003 spesialisert seg på utleie av feriehus og leier ut hus i hele Danmark, på Øland i Sverige og i Nord-Tyskland.