Store og familievennlige sommerhus nær Jægersprisbukta

Ta med hele familien til et feriehus på Jægerspris. Her får du store sommerhus, hvor det er nok plass og med mye underholdning.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Dra på feriehusopphold i Jægerspris

Jægerspris er en landsby som ligger i Frederikssund kommune i Nordsjælland – et ferieområde preget av natur og vakre omgivelser. Under et feriehusopphold ved Jægerspris kan dere oppleve vakker dansk natur, med både skogsområder, bakkehellinger og vann på nesten alle kanter. Roskilde Fjord og Isefjorden omgir byen, og her finnes flere merkede turstier for dem som liker å gå på tur. Den vakre naturen kan dessuten oppleves på sykkel, for eksempel på Fjordstien, en 275 km lang tur- og sykkelvei i delvis kupert terreng. Dagen kan avsluttes med en dukkert i den barnevennlige Isefjorden. Området rundt Jægerspris er med andre ord det ideelle reisemålet neste gang dere skal på ferie!

Jægerspris

Jægerspris

Attraksjoner og severdigheter nær Jægerspris

I tillegg til den nydelige naturen finner dere mange historiske severdigheter i nærheten av Jægerspris. Her kan dere utforske alt fra steinalderens mange gravhauger til det vakre Jægerspris slott, det gamle slottet til kong Frederik VII av Danmark, og den tilhørende slottsparken. Dessuten ligger København kun én time unna og frister med butikker, restauranter og mange andre opplevelser. Her kan dere for eksempel besøke fornøyelsesparken Tivoli, det lærerike Tycho Brahe Planetarium eller det berømte shoppingmekkaet Strøget.

Om dere ikke orker å kjøre hele veien til hovedstaden for å finne shopping- og spisemuligheter, er det bare til minutter til Frederikssund. Den lille handelsbyen har både forretninger og gode spisesteder. Det er med andre ord mange utfluktsmuligheter å velge mellom hvis dere klarer en dag eller to uten den flotte naturen i Jægerspris.