Dra på feriehusopphold ved Trams am See

En skjult juvel i Nord-Tyskland

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 11 feriehus som passer til søket ditt.

Senk skuldrene i den vakre nordtyske naturen

Den nordtyske innsjøen, Trams am See, ligger kun en kort kjøretur unna hanseatbyen, Wismar, som bugner av vakker natur. Det vakre området er en perfekt kombinasjon av fredelige innsjøbredder og flotte landskaper, som byr på både avslapning og eventyr. Mens dere nyter Trams am See i et av våre romslige luksuriøse feriehus, kan dere også utforske Wismars teknologiske museum samt andre kulturelle perler, som kunstmuseet Staatliches Museum Schwerin og teatret Mecklenburgisches Staatstheater, som ligger i nærheten av innsjøen. Hvis dere vil oppleve andre av våre feriehus i Tyskland, kan dere se det store utvalget her.

Luksusferiehus ved Trams am See
Koselig i et luksushus ved Trams am See

Familievennlige aktiviteter og bademuligheter ved Trams am See

Trams am See har et koselig piknikområde og passer utmerket til familiesammenkomster eller avslappende utflukter. Her kan dere gå på rolige spaserturer langs innsjøens bredde eller sykle i lokalområdet. I sommermånedene kan dere bade og prøve andre vannaktiviteter i Trams am See. Ta i betraktning lokale forhold og eventuelle opplysninger rundt vannsikkerhet før dere hopper i vannet.

Artige eventyr for barn og voksne

Det finnes et stort utvalg av morsomme aktiviteter for eventyrlystne barnefamilier, som ønsker å kjenne på adrenalinet utenfor VillaVilla-huset. Hvis dere er ute etter enda større vannsklier enn den som finnes i det luksuriøse feriehuset, kan dere for eksempel besøke gøyale Wonnemar Wismar: et badeland med aktiviteter for både store og små. Eller hva med en uforglemmelig tur til Wismar, som i tillegg til mange spennende attraksjoner byr på gamle, sjarmerende gater med bindingsverkshus der dere kan ta dere en iskrem eller spise en deilig lunsj sammen. Trams am See er det perfekte utgangspunktet for å utforske severdighetene i området og skape uforglemmelige minner for hele familien.

Brettspill i feriehuset på Trams am See
Poolhus ved Trams am See

Luksuriøse feriehus ved Trams am See

Trams am See er det perfekte stedet å feriere på for dere som både vil være aktive og slappe av, enten i det romslige feriehuset, i lokalområdet ved innsjøen eller i den nærliggende hanseatbyen, Wismar. VillaVilla tilbyr et stort utvalg av aktivitetsfylte feriehus i nærheten av Trams am See, slik at dere kan finne det perfekte stedet til deres neste familieeventyr i Nord-Tyskland. Våre romslige feriehus har basseng og aktivitetsrom, og legger de perfekte rammene for en uforglemmelig ferie. Se vårt store utvalg av luksuriøse feriehus ved Trams am See på siden her, og finn det perfekte feriehuset til den neste ferien med storfamilien eller vennegjengen. Hvis dere vurderer en familiesamling i et luksuriøst feriehus (ved Trams am See eller andre steder), kan dere finne inspirasjon her.