Store sommerhus i Blokhus

De perfekte sommerhusene finner du i Blokhus, hvor det er plass til hele familien, akkurat her på VillaVilla. Mange av våre flotte sommerhus har basseng og spa.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus ved Blokhus i Jammerbukten

I Jammerbukten ligger den lille danske badebyen Blokhus. Blokhus tilhører kommunen Jammerbugt og regionen Nord-Jylland. Kun 15 kilometer unna Blokhus ligger Løkken i nordøst. Stranden i Blokhus er en av de vakreste og lengste strendene i Danmark.

Her kan man selvsagt se det blå flagget, som er et tegn på at stranden er spesielt ren. Man kan komme seg direkte til stranden med en bil. De mange sanddynene gir også god beskyttelse mot vinden på stranden i Blokhus. Stranden har en rekke hvite badehus, og i løpet av sommermånedene holder livreddere godt øye med området. Det er mange surfere som tilbringer ferien sin i Blokhus – de elsker vinden og bølgene i Nordsjøen. Og når det er storm i Blokhus, har du etterpå mulighet til å finne rav.

Blokhus var tidligere en fiskerlandsby, og er i dag best kjent som feriested. Men det er ikke bare sandstranden som lokker – selve stedet har masse å by på. I tillegg til koselige kaféer og restauranter, finnes det mange shoppingmuligheter i Blokhus. Rundt markedsplassen ligger det en rekke restauranter, butikker og kiosker.

Opplev naturen rundt Blokhus. Bak stranden finner du et fantastisk landskap med vakre skoger, lynger og åser. Perfekt både for de som liker å vandre, sykle eller ri. Mangfoldig dyreliv kan du oppleve i Blokhus Klitplantage. Fra utsiktspunktet Guldagerhøj får du god utsikt ut i Jammerbukten.

Er du interessert i kultur? Da kan du ta deg en tur til flere muséer og gallerier samt gamle verksteder i Blokhus. Her kan du titte på hvordan håndverkerne jobber. Også den fargerike hagen i «Anne Justs Have» er verdt et besøk. Kunne du for eksempel tenke deg å lage lys selv? Det kan du gjøre i Blokhus Lys i Hune (2 kilometer unna Blokhus sentrum). Fritidsparken Farup er ikke bare attraktiv for barn, med over 50 spennende attraksjoner for store og små. Også Danmarks største badeland ligger ikke langt unna Blokhus.

Blokhus

Utflukter fra Blokhus

Også området rundt Blokhus har mye å by på. Bare 22 kilometer unna Blokhus, i Løkken, ligger det gamle Borglum Kloster, som ble bygget på 1100-tallet. I disse uvanlige omgivelsene finner du ulike utstillinger, eller du kan se den eksklusive urtehagen.

På en liten ås på kysten rager fyrtårnet til Rubjerg Knude. Her har mange turister fått nyte den fascinerende utsikten, men også fått innblikk i hvordan rovfugler lever. Du kan finne ut mer om hvordan haier og andre fisker lever i Nordsjømuseet i Hirtshals.