Ferie i hytte ved Limfjorden

Finn ditt neste feriehus ved Limfjorden akkurat her på VillaVilla. Våre feriehus gir deg plass til hele familien og med underholdning for alle aldre.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 13 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus ved Limfjorden

Limfjorden er et naturskjønt område helt nord i Danmark som strekker seg fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og deler Vendsyssel og Thy fra resten av Jylland. Den lange kystlinjen er nesten 1.000 km og byr på mange fine badestrender og flotte naturopplevelser. Her kan dere vente dere en god ferie i stilfulle feriehus!

I vikingernes fotspor ved Limfjorden

På Museum Mors kan man få et innblikk i områdets natur og landskap gjennom tidene, og det er mulig å se ulike fossiler og spor helt tilbake til vikingtiden.

Feriehusene ved Limfjorden tiltrekker seg mange sportsutøvere og naturelskere. Med sin flotte utsikt til øyene Mors og Fur, er Glyngøre ett av de mest populære feriehusområdene ved Limfjorden. På østsiden av Venø Bugt ligger Ejsingholm og Hostrup Strand, som byr på gode sykkelruter og flotte badestrender. I Sillerslev kan man oppleve autentisk sjarm fra en ekte fiskerlandsby på Mors. Feriehusene her er ideelle til familier som ønsker en avslappende ferie i vakre omgivelser. Virksund ligger relativt sydlig til ved Hjarbæk fjord, og med både marina, golfbaner og flotte strender gir dette de beste rammene for en god ferie i et feriehus.

Aktiviteter for hele familien

En ferie i et feriehus ved Limfjorden er noe helt spesielt. Her finner dere flotte bukter, bratte skrenter, sanddyner og store skoger. Fra de mange åsene er det en flott utsikt over landskapet. En aktuell utflukt kan være Nationalpark Thy eller en seiltur på fjorden. Strendene ved Limfjorden er dessuten ideelle for seilsportutøvere. Her kan du surfe, windsurfe og kitesurfe, og Toftum Bjerge er et populært område for paragliding. I Glyngøre finner dere dessuten en stor dykkerpark med skipsvrak, vraket av en stridsvogn, hinderløyper, skjær og en grotte.

De som ønsker å oppleve bylivet, vil finne seg godt til rette i de større, omkringliggende byene Nykøbing, Thisted, Struer og Skive. Også Danmarks fjerde største by, Aalborg, er et besøk verdt i løpet av ferien ved Limfjorden. Her finner dere ulike butikker, restauranter, kafeer og severdigheter.

Severdigheter ved Limfjorden som dere ikke må gå glipp av

Feriehusene ved Limfjorden gir dere det beste utgangspunktet for å utforske severdighetene i området. Til disse hører for eksempel den godt bevarte middelalderborgen Spøttrup ved Skive og Aalborgs 600 meter lange Limfjordsbro som løftes opp når store skip skal passere. Jesperhus Blomsterpark med lekeland og jungelzoo er et flott og morsomt utfluktsmål for hele familien. I Mønsted finnes verdens største kalkgruve, og denne kan dere oppleve på nært hold. Vi anbefaler også et besøk på Jyllands eldste bondegård, Frilandsmuseet Hjerl Hede. Her kan dere fordype dere i gamle håndverkstradisjoner og landbruksmetoder og få et innblikk i livet i en liten dansk landsby i gamle dager.