Feriehus nr. 546 Hostrup strand, Limfjorden

Dette lekre luksushuset ligger i Hostrup, i naturskjønne omgivelser nær Limfjorden. Huset har plass til 30 personer, og ligger en... Les mer

30 Personer

4 Bad

10 Soverom

6 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

334 Areal

2257 Tomtestørrelse

2022 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 34 592,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Lufthockey
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Lekehems til barn
  Bar
  Vedovn
  Saltvann basseng
  Infrarød sauna

  Utendørs fasiliteter

  Leketårn for barn
  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Trampoline
  Basketballkurv
  Petanque
  Utendørs boblebad
  Multibane
  Stik til elbil
  Shelter
  Pizzaovn
  Utendørs dusj
  Huske

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Egnet for babyer
  Egnet for lystfiske
  Røyking ikke tillatt
  Rullestol-vennlig
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  500 m til stranden

  3000 m til shopping

  2000 m til restaurant

  21500 m til golf

  Luksuriøst feriehus til 30 personer som er innredet med sans for detaljer, ved Hostrup Strand.

  Dette lekre luksushuset ligger i Hostrup, i naturskjønne omgivelser nær Limfjorden. Huset har plass til 30 personer, og ligger en kort spasertur unna stranden. Huset er på 335 m2 og ligger på en 2 250 m2 stor flott naturtomt, med utsikt over enger og daler.

  Luksushuset har 10 soverom fordelt på tre avdelinger, slik at det er mulig å trekke seg tilbake på rommet uten å bli forstyrret. Hvert rom har to gode enkeltsenger, som kan settes sammen til dobbeltsenger. To av soverommene er større enn normalt, og passer ypperlig til personer med spesielle behov eller som firemanns familierom med to uttrekkbare køyesenger. På den ene hemsen er det dessuten seks senger – en sikker favoritt hos de yngre gjestene. Det finnes et bad i hver av de tre soveavdelingene – det fjerde ligger i bassengavdelingen. Det store badet har et handikapvennlig toalett og dusj, samt babybadekar og stellebord.

  Det velutstyrte, store kjøkkenet har både to oppvaskmaskiner, ovner, vasker, ekstra store kokeplater samt et amerikansk kjøleskap med innebygget kaldtvannskran og isbitmaskin. Dere kan dessuten benytte dere av utekjøkkenet, med både kull- og gassgrill og pizzaovn.

  Innendørs er det et herlig 23 m2 stort basseng med vannsklie og ekstra kraftig motstrømsanlegg. Dere kan også nyte varmen i boblebadet eller badstuen, som også kan brukes som infrarød badstue. Hvis dere er mer glade i frisk luft, er det fra bassenget adgang til et utendørs spaområde. Her kan dere titte på stjernehimmelen fra det varme boblebadet, og om sommeren ta en dusj i utedusjen.

  På aktivitetsrommet kan dere slappe av i den hyggelige hjørnebaren, konkurrere i enten biljard, lufthockey, bordtennis eller bordfotball, spille PlayStation i sofagruppen eller leke på den hyggelige hemsen. Ribbeveggen og treningsmattene gir mulighet for innendørstrening, bevegelse og lek. Fra baren kan dere gå ut på den koselige overbygde terrassen, hvor kveldene kan nytes ute, uansett vær.

  Fasilitetene ute er like flotte som fasilitetene inne. I hagen er det en diger sandkasse, med gravemaskin, klatretårn, store husker og vippe, og selvfølgelig en trampoline. Dessuten finnes det en Pannabane og en basketballkurv, som legger opp til aktiv lek med enten basketball, fotball eller hockeystaver, samt en petanque-bane, om dere vil ha en roligere utendørsaktivitet. Fra kjøkkenet kan dere gå ut på den østvendte morgenterrassen, der dere kan slå dere ned i kaféstolene og nyte soloppgangen. Hagen byr på naturopplevelser, med bl.a. forskjellige fruktbusker med spiselige bær, som alle husets gjester kan ha glede av. For å oppnå en mer miljøvennlig ferie har vi investert i solcellepanel og kjøpt inn grønn vindturbinkraft til husets strømforbruk.

  I området rundt Hostrup er det flott natur og en vakker strand med brygge og slepeplass. Fjorden inviterer til kite- eller windsurfing, bading, fiske eller krabbefiske fra badebrygga. Fra huset kan dere dra på utflukt og besøke attraksjoner som Spøttrup Borg, Frilandsmuseet Hjerl Hede, Daubjerg Kalkgruver, Jesperhus feriepark, Nasjonalpark Thy og mange flere. Dagligvarehandelen kan gjøres i Lem som ligger 3 km unna.

  I dette huset har vi ikke spart på detaljene. Gjestenes opplevelse er i fokus, med ekstra aktivitetsmuligheter for den perfekte ferien.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Middelalderborgen i Spøttrup
  Spøttrup Borg
  I Spøttrup Borg kan du oppleve en tur til middelalderen. Spøttrup Borg egner seg særlig godt til dette, fordi den...

  I mørket
  Mønsted Kalkgruber
  Stig ned i underjordiske gruveganger og lær deg historien til kalkhulene i Mønsted Kalkgruve. En guidet tur varer i omtrent...

  Familie spiser is sammen i Jesperhus Feriepark
  Jesperhus Feriepark
  Interessante skulpturer og fargerik blomsterprakt venter deg i Jesperhus Blomsterpark. Avkommet vil bli begeistret over vannparken med både utendørs og...

  Sommer på Hjerl Hede frilandsmuseum
  Hjerl Hede
  Du kan bli kjent med Jyllands levende historie på det kulturhistoriske museet Hjerl Hede. Mer enn 40 historiske bygninger har...

  Inne i kalksteinsgruvene i Daugbjerg Kalkgruber
  Daugbjerg Kalkgruber
  Daugbjerg kalkgruver er 1500 år gammel, og den eldste kalkgruven i hele Skandinavia. I en dybde på 60 meter kan...

  Leiepris/uke fra
  kr 34 592,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.