Store sommerhus i Gilleleje

Her finner du store sommerhus i Gilleleje, som er deg og familiens garanti for at det er nok plass til dere alle.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 3 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Gilleleje

Kombinasjonen av det sjarmerende turist-, handels-, og fiskemiljøet gjør Gilleleje til en perle full av flotte ferieopplevelser. Både store og små vil finne inspirasjon enten man koser seg på stranden ved havet eller går på tur i den flotte naturen med skog, lyngbakker, frodige jorder og bratte bakker.

Ved Grib Skov, ca. 15 km fra Gilleleje ligger Esrum Sø, hvor man kan bade og seile. Den fine sandstranden ved Gilleleje har lavt og rolig vann og er derfor veldig barnevennlig.

Byen har klart å beholde en stor del av fiskeværets opprinnelige småsteder og gamle hus med stråtak. Fremdeles kan man kjøpe fersk fisk direkte fra fiskebåtene. 

Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerbolig, er kun ett av de mange slottene som finnes i Nordsjælland. Frederiksborg Slot har nesten er eventyraktig utseende med sine tårn og spir. 

Ca. 28 km fra Gilleleje ligger kommunen Helsingør med bl.a. en hyggelig gammel bydel og det flotte slottet Kronborg Slot, som er et av Nord-Europas viktigste renessanseslott.

Det er kun 75 km til København, hvor man kan oppleve yrende kulturliv, museer, musikk, teater, gallerier, aktiviteter som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelene, København Zoo og mye mer.

Gilleleje Strand Nordsjælland