Ferie i sommerhus ved Hostrup Strand

Nyt din neste ferie med et fantastisk sommerhus ved Hostrup Strand. Når du bestiller feriehus gjennom VillaVilla får du et feriehus av høyeste kvalitet. Flere av våre fritidsboliger har bl.a. basseng og spa.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 11 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus ved Hostrup Strand

Ved sydkysten av Salling ved Limfjorden ligger det flotte feriehusområdet Hostrup Strand med utsikt over Venø Bugt.

Både i Lihme og Lem er det dagligvarebutikker, og i Skive, ca. 20 km mot øst, finner dere forskjellige shoppingmuligheter, restauranter og kafeer.

Området rundt Hostrup Strand er preget av flott og urørt natur og et landskap som er ideelt til sunne vandreturer i vakre omgivelser. Her kan dere oppleve gravhauger, utsiktspunkter, store sjøer, områder med lyng og et uvanlig rikt fugleliv. Dette gjelder særlig området rundt Spøttrup sjø der man også kan være så heldig å se otere som har gode levevilkår her.

Området har en flott og barnevennlig badestrand med grunt, klart vann og Blått Flagg. Langs kystene av Limfjorden er det flere steder satt opp badebroer slik at alle som elsker å bade kan hoppe i vannet. Ved stranden i Ejsingholm, bare 6 km fra Hostrup Strand, er det et surfesenter og gode surfeforhold.

Hostrup Strand

Hostrup Strand

Feriehus egnet for fisketur ved Limfjorden

Området ved Hostrup Strand har gode fiskemuligheter, bl.a. i flere fiskeparker i Søndre Lem-elven og selve Limfjorden.

På utflukt i området

Vil dere på utflukt i løpet av ferien, byr området på flere forskjellige muligheter. I Daugbjerg Kalkgruber kan dere utforske de lange underjordiske gangene og høre om Jens Langkniv, som ble kalt for den jyske Robin Hood. Daugbjerg Kalkgruber er også tilholdsstedet for flere tusen flaggermus.

Dere kan også legge turen til den gamle og godt bevarte middelalderborgen Spøttrup Borg. Hvert år i uke 30 holdes Bispens Marked, som tar deg med på en reise tilbake til middelalderen. 

Den flotte sommerparken Jesperhus Blomsterpark er også verdt et besøk. Parken er fylt med flotte blomster og byr på utallige aktivitetsmuligheter.