Vakre sommerhus nær Faaborg

Faaborg er et fantastisk sted på Fyn. Byen byr på naturskjønne områder og en koselig havn. Opplev det beste av Faaborg med feriehus på Faaborg.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 2 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Flott feriehus ved Faaborg

Utleie av feriehus nær Faaborg på Sydfyn

På Sydfyn leier vi ut hus som ligger en kort kjøretur fra den hyggelige byen Faaborg. Faaborg er et av Danmarks eldste kjøpsteder og kan friste med smale, brosteinsbelagte gater, gamle kjøpsmannsgårder, spennende butikker og lokale kafeer som det er verdt å stikke innom. Byen har dessuten i mange år tiltrukket seg kunstnere og har derfor et rikt kulturliv som de besøkende kan nyte godt av.

Sydfyn byr på mange forskjellige attraksjoner og flotte naturopplevelser du kan få med deg året rundt. Det sydfynske landskapet er preget av grønne skoger, åser og kyststrekninger. Utsikten mot den sydfynske øygruppen med sine små øyer gjør landskapet til noe helt spesielt. Langs Sydfyns kyst finnes det populære badestrender med gode badeplasser – fire av dem er Blått flagg-sertifisert.

Faaborg

Faaborg Havn

Aktiviteter og severdigheter på Sydfyn

Egeskov Slot er en av Fyns berømte attraksjoner, hvor det er noe å oppleve for hele familien. Få blant annet med dere Danmarks flotteste hage, lekeskogen, flere forskjellige labyrinter og en gåtur mellom trekronene.

Danmarks tredje største by, Odense, ligger i passe kjøreavstand fra Faaborg-området og er absolutt verdt et besøk. I Odenses gamle bydel ligger blant annet forfatter H.C. Andersens barndomshjem, og i den sørlige delen av byen ligger friluftsmuseet Den Fynske Landsby, som er en hyggelig og lærerik opplevelse for hele familien.

Sydfyn byr som sagt på vakre naturopplevelser. I Faaborg kan dere for eksempel sette dere på sykkelen og sykle en del av den 820 kilometer lange Østersjøruten. Eller dere kan stikke innom det lokale turistkontoret og få tips og kart over andre gode sykkelruter. Det er også mulig å oppleve området rundt Faaborg til fots. Et lite stykke nord for byen ligger området Svanninge Bakker, som byr på turer i kupert terreng.