Store sommerhus i Fjellerup

Skal familien på sommerhus i Fjellerup? Finn det perfekte feriehuset i vårt utvalg. Her får du sommerhus med basseng, spa og aktivitetsrom.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 9 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Fjellerup

Med sentral beliggenhet på Djursland er Fjellerup et perfekt utgangspunkt for en ferie full av spennende opplevelser. Fjellerups barnevennlige strand er blant de aller beste strendene på Djursland, og om sommeren frister det å sole seg på stranden og spise is fra Vaffelbageriet.

Området rundt Fjellerup har merkede stier i skogen og langs

havet ideelt til gå- og sykkelturer hele året. Nasjonalparken Mols Bjerge kan også friste med flott utsikt og særegen natur. En alternativ måte å oppleve naturen på Djursland er å ta en tur med skinnesykkelen.

Det finnes noe for enhver smak blant Djursland mange spennende attraksjoner: Ree Park, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk dyrepark, Fregatten Jylland og Randers Regnskov ligger alle i kjøreavstand.

Står shopping høyest på listen er Randers’ gågater og storsenter uten tvil et opplagt valg. Grenå og Ebeltoft er flotte byer som absolutt også er verdt et besøk.

Havna i nabobyen Bønnerup er et populært utfluktsmål. Der kan man kjøpe fersk fisk og det er både lekeplass og krabbebasseng.