Djurs Sommerland

Djurs Sommerland tiltrekker seg hvert år tusenvis av besøkende. Hvis du leier et av luksushusene våre i nærheten av Djurs Sommerland, finnes det spennende aktiviteter like rundt hjørnet, samtidig som du befinner deg midt i den vakre danske naturen med fullt av muligheter for avslapning og moro. Her er det masse å gjøre for både store og små!

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Med over 60 attraksjoner for både barn og voksne, 8 temaland, Danmarks største berg-og-dal-baner og et kjempestort vannland er det ikke rart at Djurs Sommerland er blitt kåret til Nordens beste fire år på rad.

Her kan hele familien ha det hyggelig sammen, og parken har noe for alle aldersgrupper. Dere kan gå på oppdagelsesferd i de forskjellige verdensdelene, føle vinden i håret i karusellene, slappe av i grøntområdene eller bestille noe godt å spise på en av de morsomme temarestaurantene. Leier dere et feriehus i nærheten, er det gode muligheter for å besøke Djurs Sommerland flere ganger på én uke.

Tigeren i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland
Djurs Sommerland er Nordens største sommerland
© Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er ikke bare for barn

Liker du fart og spenning? Da bør du teste ut Juvelen, en berg-og-dal-bane som tar deg med gjennom bratte svinger og dype daler i den meksikanske jungelen. Eller hva med en tur nedover Colorado River og tre brusende fossefall? Også må vi ikke glemme Thors Hammer – et halsbrekkende vikingtokt fullt av fart.

Djurs Sommerland er absolutt ikke bare for de minste og kan friste med mye moro for alle og enhver.

Nyhet! Ny berg-og-dal-bane i Djurs Sommerland

DrageKongen er navnet på den nye berg-og-dal-banen i Djurs Sommerland. Og den er faktisk så skummel som navnet tilsier. DrageKongen er Europas raskeste og lengste berg-og-dal-bane av typen Family Suspended Coaster. Med sine 825 meter og en toppfart på 85 km/t får DrageKongen garantert opp pulsen din.

Har du ikke prøvd den ennå? Da har du enda en grunn til å besøke Djurs Sommerland!

Åpningstider for Djurs Sommerland

Det er jo en fordel at Djurs Sommerland er åpent hvis dere skal ta turen dit. Her finner du de oppdaterte åpningstidene.

Piratfisken i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland
Frøerne for de minste i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland

Vil du leie et luksuriøst feriehus like ved Djurs Sommerland?

Med et luksushus i nærheten av Djurs Sommerland underholder du enkelt hele familien i minst en uke. Høres det bra ut? Her kan du se de luksuriøse feriehusene du kan leie på Østjylland.

Juvelen i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland