Lei et familievennlig feriehus for ferien i Mommark

Bestill din neste ferie i et feriehus i Mommark her. Vi har de perfekte feriehusene med spa og basseng.a

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 19 feriehus som passer til søket ditt.

Utleie av flotte feriehus i Mommark

Lei et flott feriehus i Mommark

I idylliske Mommark kan du feriere i maritime omgivelser. Mommark Marina er et populært sted i den lille byen på Sydals, der 50–60 lystseilere ankrer opp. Her kan du beundre de vakre båtene mens du går en tur langs stranden eller i området. Den første helgen i august arrangeres Havnefest, som byr på fire dager fulle av fest, farger og masse aktiviteter i havneområdet.

Stranden ved Mommark er en av de beste på Sydals. Den brede sandstranden er perfekt for å slikke sol, og det er sandbunn i vannet også. Vannet blir imidlertid dypt brått, så hvis du reiser med barn, er det lurt å være obs på dette. Stranden er dessuten Blått Flagg-sertifisert, noe som betyr at det ikke er lov til å ta med familiens firebente venner innenfor 200 meter fra flagget på begge sider. Det er heller ikke lov til å bruke vannscootere i dette området.

Liker du å fiske, så er Mommark midt i blinken. Sørover er det tillatt å fiske, og vannet her blir dypt brått. Hva sier du til å få ørret, horngjel og multe på kroken?

Mommark

Attraksjoner og severdigheter i Mommark

En morsom og annerledes aktivitet er en segwaytur rundt på Kegnæs, halvøya sør for Als. Da guides du rundt på øya for å oppleve det rike dyrelivet og den vakre naturen. Turen går langs småveier, grusveier og, hvis være tillater det, langs stranden.

Nord for Mommark ligger Universe Science Park. Har du en oppfinner i magen, er dette uten tvil stedet for deg. Her lærer man om naturvitenskap, teknologi og entreprenørskap gjennom lek og opplevelser. Ved å leie hus gjennom oss får du dessuten 20 % avslag på billettene. For å benytte dere av rabatten må dere kjøpe billettene på nett og bruke rabattkoden «LH-» etterfulgt av bestillingsnummeret, f.eks. «LH-98765».

Det tar bare 20 minutter med bil for å komme til Sønderborg fra Mommark. Sønderborg med sine mange historiske minnesmerker har dessuten en vakker havn og mange interessante severdigheter. Du kan for eksempel besøke Sønderborg Slot for å finne ut mer om både sørjysk historie og dra på konsert.