Sommerhus Lolland, Falster & Møn

Besøk Lolland, Falster og Møn, som byr på fantastisk natur og opplevelser for hele familien. Bestill ditt fremtidige feriehus på Lolland, Falster og Møn her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 61 feriehus som passer til søket ditt.

Kjempeflotte feriehus på Lolland, Falster og Møn

Utleie av store feriehus med basseng

Lolland og Falster og Møn kan friste med flotte ferieopplevelser for hele familien. Det er flott natur og fine strender. Stranden i Marielyst på Falster har faktisk flere ganger blitt kåret til Danmarks beste strand.

Lolland, Falster og Møn

Severdigheter og attraksjoner på Lolland, Falster og Møn

Har dere lyst på en aktiv ferie, er det gode muligheter for gå- og sykkelturer. Lolland og Falster preges av åpne, grønne landskaper og milevis av hvite sandstrender. På Møn finner du Møns Klint, som er en av Danmarks mest populære naturskatter. I tillegg er det et rikt dyre- og fugleliv i området, så husk å ta med kikkert på utflukten.

På Lolland og Falster kan man kjøpe ferske lokale matvarer og f.eks. tilberede en nydelig middag på kjøkkenet i det kjempeflotte feriehuset. Dere kan besøke Knuthenborg Safaripark og komme tett innpå vilt dyreliv. Her er det heller ikke lang vei til fornøyelsesparken BonBon-Land, som er populær blant både store og små.

Utleie av feriehus på Lolland, Falster og Møn

Når du bestiller feriehus på VillaVilla kan du være sikker på å finne det kjempeflotte feriehuset som passer dine behov. På Lolland, Falster og Møn leier vi dessuten ut hus i Marielyst, Hummingen, Kramnitze, Råbylille strand og Østersøbadet. Se mer om områdene og de kjempeflotte feriehusene nedenfor.