Golf og Fun Park

Den danske sommeren er noe helt spesielt. Når solen skinner, finnes det ikke noe bedre enn å ligge på en av Danmarks fineste strender – nemlig Marielyst strand. Trenger du en pause fra sol og sand, kan du dra til Golf & Fun Park for å finne på noe morsomt. 

Ta et avbrekk fra sol og sand

Golf & Fun Park ligger bare fem minutter med bil fra Marielyst, og her finner du noe for enhver smak for både store og små.

Prøv Europas lengste minigolfbane

Det er faktisk en minigolfbane! I Golf & Fun Park finner du Europas lengste minigolfbane på hele 47 meter. Det er mulig å spille 9 hull eller gå hele veien og spille 18 hull på Adventure MiniGolf.

Få en «home run»

Baseball er en ikonisk amerikansk sport, og nå har du mulighet til å prøve den i Golf & Fun Park. Det er ikke bare enkelt å henge med i svingene når ballen skytes av sted med en fart på mellom 75 og 105 kilometer i timen. 

Minigolf
Tett på minigolf

Vil du spille golf med hånden eller foten – eller begge deler?

Har du en fremtidig Ole Gunnar Solskjær eller Gro Hammerseng i familien? Da kan du utfordre dem i fotballgolf eller håndballgolf. Begge banene består av 18 hull, og målet er å komme seg gjennom banen med så få spark eller kast som mulig.

Sa du noe om kjempeballonger som man har på seg?

Ja, hos Golf & Fun Park kan du prøve dette. Spillet kalles Bumper Balls og er et energisk og morsomt konsept. Du kan gjøre kule triks eller spille fotball på en helt ny måte. Her er det bare å takle i vei uten å bli skadet eller skade andre.

For de små

Det er ingen grunn til at minstemann må bli hjemme. Golf & Fun Park har masse aktiviteter for de aller minste også. Her er det mulig å grave etter gull i westernbyen, ta en tur på lekeplassen eller dra på båttur med bumper-båtene.   

Frokost i parken

Golf & Fun Park byr på mange spisemuligheter. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv eller pølser som du kan steke på grillen på stedet. Det er også mulig å kjøpe mat i parken. Det er imidlertid ikke lov å ta med egne drikkevarer. 

Ofte stillede spørgsmål om Golf og Fun Park

Western heste
Fodboldgolf

Adresse

Golf og Fun Park

Bøtø Ringvej 2E

4873 Væggerløse

Mere information og åbningstider kan findes her.

Er I på udkig efter et sommerhus nær Golf og Fun Park, så se udvalget herunder.

gut i funpark