• Fasiliteter i feriehusene

Fasiliteter i feriehusene

Rullestolvennlige feriehus

Enkelte feriehus er kategorisert som rullestolvennlige. Da er det tatt ekstra hensyn til detaljer som gjør det mulig å feriere…
Se mer

Feriehus med kjæledyr tillatt

Når hele familien reiser på ferie er det ikke mange som kan tenke seg å la det firbeinte familiemedlemmet være alene hjemme.
Se mer

Særlig egnet for kjæledyr

Enkelte av våre feriehus har hundegård. Hvis hunden din er vant til å være i hundegård, er et av disse sommerhusene et godt ferievalg.
Se mer

Særlig egnet for babyer

Hus som er klassifisert som ”egnet for babyer” har alltid minst én barnestol, barneseng, et babybadekar og stellepute.
Se mer

Feriehus med projektor og lerret

Noen av feriehusene har projektor og lerret. Dette kan være praktisk hvis man ikke har mulighet til å ta med dette selv eller hvis man ønsker å komme raskt i gang med arbeidet.
Se mer

Feriehus særlig egnet for lystfiske

Hus som er ”egnet for lystfiske” innebærer at det alltid er en utendørs fiskerenseplass med vannkran, en fryser på min. 30 liter og at huset ligger i nærheten av fiskevann.
Se mer

Feriehus med boblebad

Hos oss er det enkelt å finne et sommerhus med boblebad. For det har nemlig alle sammen.
Se mer

Store feriehus med badstue

Alle våre store feriehus har en badstue, hvor man kan slappe av og få varmen på en kald dag. Ta deg f.eks. et bad i bassenget etterfulgt av en tur i feriehusets badstue.
Se mer

Feriehus med basseng

Over 90 % av sommerhusene våre har svømmebasseng, og det blir stadig flere. Bassenget er feriehusenes store trekkplaster.
Se mer

Internett

Nå til dags er det vanskelig å være uten Internett. Uansett hvor man reiser forventer man å kunne koble seg til et trådløst Internett med iPaden, smarttelefonen eller den bærbare PC-en.
Se mer

Feriehus med biljard

Alle våre sommerhus har mange aktivitetsmuligheter som biljard, dart, bordtennis, bordfotball, lufthockey, spillkonsoller m.m.
Se mer

Spill bordtennis i feriehuset

Har du en liten bordtennisstjerne i magen? Eller synes du bare det er gøy å spille selv om du kanskje ikke når helt til topps?
Se mer

Feriehus med bordfotball

Er dere på utkikk etter et feriehus med basseng og bordfotball og andre aktiviteter? Vi har over 100 feriehus med både basseng og bordfotball å velge mellom, og det blir stadig flere.
Se mer

Feriehus med stort kjøkken

Alle våre store feriehus har en badstue, hvor man kan slappe av og få varmen på en kald dag. Ta deg f.eks. et bad i bassenget etterfulgt av en tur i feriehusets badstue.
Se mer

Feriehus med kontakt til elbil

Hvis dere har elbil, er det bare å ta den med til feriehuset. Mange av feriehusene har sterkstrømuttak. Dere trenger derfor ikke bekymre dere for lading av bilen når dere er på ferie.
Se mer
Udespa

Feriehus med utendørsspa

Unn dere noe ekstra – bestill et feriehus med utendørs boblebad. Her kan dere slappe av i flotte omgivelser og nyte hverandres selskap.
Se mer

Feriehus med villmarksbad

En tur i et villmarksbad er perfekt for å nyte en stille stund under åpen himmel sammen med venner og familie. Hopp i det varme vannet og kjenn at spenningene forsvinner.
Se mer