Sommerhus i Glyngøre

Det er ingenting som en herlig ferie i et feriehus. Derfor leier vi ut de beste feriehusene i Glyngøre akkurat her på VillaVilla. Finn det perfekte feriehuset nå.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 1 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Feriehus i Glyngøre

Glyngøre er en gammel fiskerby ved Sallingsund hvor feriegjester kan kose seg blant nydelige og avslappende omgivelser. Den hyggelige byen ved Limfjorden har en flott utsikt til øyene Mors og Fur.

Glyngøre har sitt eget museum i den gamle togstasjonen, der man finner informasjon om byen, jernbanen, industrien, kulturlivet og andre midlertidige utstillinger. Glyngøre har mange tradisjoner som fortsatt lever den dag i dag, blant annet felles sankthansbål om sommeren og historiefortelling hver dag i julemåneden. 

Naturen og landskapet i Glyngøre bærer preg av istiden med bratte bakker, store åser og dype daler. Glyngøre har også en god del myr og skogsinnsjøer, og mange steder der man finner vakre lyngområder.

Glyngøre havn brukes i dag både av fiskere og fritidsbåter. Innta frokost i Limfjordens hus eller i Kjøwenhavnerkokken. Hos Glyngøre Shellfish kan man kjøpe østers i verdensklasse.

Byens offentlige badestrender ligger nordøst for byen ved plantasjeområdet Halkhoved Plantage. Her finner man også en rekke spennende, oppmerkede turstier.

Natursti Salling er navnet på den nedlagte jernbanestien som går helt fra Glyngøre til Skive. Naturstien passer ypperlig for sykkel- og fotturer. I nærheten av havnen finner man den vakre Glyngøre Kirke, som ble bygget i 1919 i romansk stil.

Vi anbefaler på det sterkeste at man tar en utflukt til Fur, som blant annet byr på en rekke forskjellige turstier, naturhistorisk museum med tusen år gamle fossiler, og naturområder som er litt utenom det vanlige. På Fur ligger også det populære Fur Bryghus, der man kan se hvordan øl blir brygget, smake på husets eget øl og spise deilig mat i restauranten. 

Hvis man heller vil ha byliv, ligger byen Skive kun 25 km fra Glyngøre – der finner man shoppingmuligheter, kaféer, kino og et kultursenter.