Store flotte sommerhus i Lohals på Langeland

Elsker du Langeland? Da vil du elske en sommerhusferie i Lohals på Langeland enda mer! Bestill din neste ferie her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 7 feriehus som passer til søket ditt.

Utleie av store feriehus med basseng ved Lohals

Havnebyen Lohals ligger på Lollands nordlige spiss og er omgitt av skog på den ene siden og har utsikt over Storebælt og den fynske østkysten på den andre. Langeland er et ferieparadis som danner rammen for en uforglemmelig ferie med kulturelle opplevelser. Adam Oehlenschläger ble under et av sine besøk på begynnelsen av 1800-tallet inspirert til å skrive Danmarks nasjonalsang «Der er et yndigt land».

Det er flott å gå på lange turer i den langelandske naturen. Det er også gode muligheter for å oppleve det lokale dyrelivet på nært hold. Langeland er et paradis for fugler og har derfor mange fuglereservater du kan utforske – om ikke annet for å se den vakre naturen. Noe helt spesielt er hestene som lever vilt her. De kom til Langeland i 2006, og det er mulig å oppleve dem på nært hold. Hestene går i et stort inngjerdet område og lever uten menneskelig innblanding. April og mai er høysesong hvis du vil se føll, men det er fri adgang til området hele året.

Lohals

Severdigheter og attraksjoner i nærheten av Lohals

Som nevnt innbyr naturen på Langeland til gåturer i det fri. Nord for Lohals ligger en av Danmarks flotteste og tetteste bøkeskoger. I skogen kan dere oppleve over 40 tre- og buskearter. Den delen av skogen som ligger ned mot kysten, har i over 25 år hatt status som urørt skog, noe som betyr at trærne får lov til å vokse, eldes, velte og spire på ny uten menneskelig innblanding. Derfor finnes det også flere forskjellige sopp- og fuglearter i området.

Havnen i Lohals er et hyggelig område, særlig når det er mildvær. I sommerperioden spilles det musikk hver fredag og lørdag, og hele havnen summer av liv. Mens de voksne nyter musikken, kan barna leke på den maritimt inspirerte lekeplassen, svømme i havbadet eller vasse i det lille bassenget med saltvann. Rundt havneområdet ligger det også mange små gallerier og kunsthåndverkere som det er spennende å stikke innom. Dere kan også besøke det lokale pileverkstedet og få med dere hvordan de unike flettekurvene blir fremstilt. Verkstedet ligger en kilometer fra havnen.

Lohals er et spesielt godt feriested for lystfiskere. Det er mulig å fiske havørret rett fra kysten, og fra Lohals Havn arrangeres det fisketurer ut på havet med lokale fiskeskøyter. Vil dere heller dra av sted selv, kan dere leie både motorbåt og jolle i Lohals.