Feriehus med god plass til alle ved Hasmark Strand

Ta neste ferie til Hasmark Strand og opplev idylliske Nordfyn i et av våre luksuriøse feriehus med plass til hele familien eller vennegjengen.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 4 feriehus som passer til søket ditt.

Alternative resultater

Utleie av store feriehus ved naturskjønne Hasmark Strand

Hasmark Strand er en strand og by på Nordfyn som ligger kun 30 minutter med bil fra Odense. Stranden og området innbyr til koselige stunder med familien. Hasmark er et vakkert område med mye flott natur, som kan oppleves enten på sykkel eller til fots.

Den vakre sandstranden er en av Nordfyns mest populære strender. Og det er ikke uten grunn! Stranden har fått Blått Flagg-sertifisering hvert år siden 2012. Det er fordi den har gode standarder for miljø, service og sikkerhet. Vi har mange feriehus ved Hasmark Strand, der alt ligger til rette for en helg eller ferie med familien.

Har du lyst til å se det store utvalget vårt av luksuriøse feriehus andre steder på Fyn? Se våre luksuriøse feriehus på Fyn og øyene.

Bogense Marina Nordfyn

Morsomme opplevelser ved Hasmark Strand for alle aldre

I og rundt Hasmark Strand finnes det mange morsomme aktiviteter for hele familien. Stranden er en sikker vinner om sommeren. Den passer dessuten perfekt til å ta seg et bad om vinteren, for de som liker det.
Her ligger alt til rette for en flott ferie med hele familien. Opplev mange morsomme aktiviteter, som alle i familien vil like.

Topp 3 attraksjoner ved Hasmark Strand

Hasmark Grill & Minigolf

Her kan dere tilbringe en dag full av latter og god mat. Minigolfbanen er en av Danmarks lengste. Når dere er ferdige med å spille, kan dere ta dere en is, burger eller begge deler.

Blått Flagg-aktiviteter

Delta i morsomme aktiviteter og utforsk den pene stranden sammen med naturguider.

Hestevognstur på Enebærodde

Halvøya Enebærodde liger sørøst for Hasmark. Det er mulig å oppleve den vakre halvøya og dens fantastiske sjøutsikt fra hestevogn. Her er familien sikret koselige timer sammen.

Aktiv ferie på sykkel eller til fots

Hva er vel bedre enn å bevege på kroppen med dem man er mest glad i? Det er det gode muligheter for ved Hasmark Strand. Her finnes det nemlig mange forskjellige sykkelstier, som dere også kan ta til fots om dere foretrekker det.
Dere trenger ikke å ta sykkelen med på ferie. Det kan du nemlig leie ved First Camp Hasmark Strand.

Stiene har mange forskjellige lengder, slik at det er en tur for enhver smak.
To sykkel- eller turstier ved Hasmark Strand

Hasmark-stien

Dette er en virkelig flott sti som tar dere gjennom mange av de små byene i Nordfyn Kommune, der dere kan lære om kommunens vikinghistorie. Få et innblikk i historien langs Kattegat og Odense Fjord. Ruten er 25 km lang med svært flatt terreng.

Stien langs Odense Fjord

Fyn er en utrolig vakker øy med fantastisk utsikt. Dette får du oppleve på denne turen. Stien strekker seg mellom Odense Fjord, Odense Havn og Hasmark Strand. Terrenget på denne 25 km lange ruten er mer variert, slik at dere får skikkelig mosjon.

Cykeltur på Nordfyn
Badning ved Falsled

Feriehus på Fyn

Vi har feriehus flere steder på Fyn. Du finner feriehusene våre ved Hasmark Strand, Skåstrup Strand, Tårup Strand, Bagenkop, Lohals og Faaborg. Alle husene har basseng og flere aktiviteter i aktivitetsrommet, som er en sikker vinner blant barna. Husene har også boblebad og/eller badstue, som er særlig populære blant de voksne. Husene våre har altså noe for enhver smak. Her kan dere både slappe av eller konkurrere i for eksempel biljard, bordtennis eller dart.

På Fyn er det mange muligheter for en morsom og aktiv ferie med hele familien. Velger dere å bestille feriehus ved Hasmark Strand, er det rikelig med muligheter til å besøke Fyns hovedstad, Odense, som kun ligger en halvtimes kjøretur unna. I Odense kan dere oppleve mange spennende turistattraksjoner og et koselig byliv.

Utleie av feriehus ved Hasmark Strand

Å leie feriehus med nære og kjære er det beste vi vet, og å leie feriehus på Hasmark Strand er intet unntak. Hos VillaVilla leier vi ut over 400 forskjellige feriehus i Danmark, Tyskland og Sverige. Vi leier ut feriehus i forskjellige størrelser og med forskjellige aktiviteter, slik at du kan finne akkurat det huset som passer dine behov. Har du lyst til å leie et feriehus ved Hasmark Strand? Finn det perfekte feriehuset ved Hasmark Strand her.