Utleie av sommerhus i Ebeltoft

Skal du på ferie i vakre Ebeltoft? Bestill et av våre feriehus i Ebeltoft her. Med våre feriehus er du sikker på at det er nok plass til hele familien.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 8 feriehus som passer til søket ditt.

Flotte feriehus i Ebeltoft

Store feriehus med basseng i Ebeltoft

Ebeltoft, Djurslands eldste kommune, er kjent for sine idylliske smale, brosteinsbelagte gater, der det er flott å shoppe eller ta seg en pause på en av kaféene eller restaurantene. Ebeltoft er opplevelsenes by med mange attraksjoner, som Fregatten Jylland og Ebeltoft Museum.

Djursland har unik og vakker natur med flotte rapsenger og fjell med utsikt så langt øye kan se. Drar du til Mols Bjerge, kan du oppleve den vakre naturen med åpne lyngområder, skog, turstier og et rikt dyreliv. Fra utsiktspunktene Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m) er det flott utsikt over Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og Kattegat.

Ebeltoft

Aktiviteter og severdigheter nær Ebeltoft

Tar du turen til Kattegatcentret i Grenaa, har du mye spennende i vente. Her er det nemlig mulig å komme tett på fiskene og de 2,5 meter lange sandtigerhaiene. De aller tøffeste kan til og med hoppe uti vannet og prøve å dykke med haier.   

Fra Ebeltoft er det kun 32 km til Djurs Sommerland. Dette er Danmarks fjerde største fornøyelsespark, og her finnes det aktiviteter, karuseller og moro for hele familien.  

Ca. 10 km fra Ebeltoft ligger Ree Park, som byr på ekte safaristemning. Her kommer man tett på mange dyrearter, som vanligvis lever i forskjellige geografiske soner. Blir du med på Land Rover-safari, kan du komme ekstra nærme dyrene. Ree Park er faktisk et av Europas største avlssentre for geparder.

Om vinteren eller på en regnværsdag om sommeren er det perfekt å dra til Jump n’ Fun, et 1500 kvm stort lekeland fullt av fysiske aktiviteter.

Utleie av feriehus i Østjylland

Det er ikke bare om sommeren det er populært å leie feriehus, men også om vinteren. VillaVilla leier ut store feriehus med basseng i hele Danmark. I Østjylland leier vi dessuten ut feriehus i Fjellerup, Hvidbjerg og Grenå Strand.