Ree Park Safari

Ree Park Safari er en moderne safaripark, som er i stadig utvikling. Bli med på Land Rover Safari og opplev dyrene på nært hold, eller gå en tur langs innhegningene. Ree Park Safari inngår også i et internasjonalt avlsprosjekt for truede dyrearter.

Fire kontinenter

Ree Park Safari er inndelt i fire kontinenter, der Afrika er det største området, og den afrikanske savannen er inndelt i ytterligere fire områder. På denne måten får de forskjellige dyrene de beste og mest autentiske leveforholdene. På det afrikanske kontinentet finner du blant annet løver, giraffer, nesehorn, geparder og mange andre dyrearter.

I parken finnes det også dyr fra Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia.

På det nordamerikanske kontinent finnes det blant annet svartbjørner, arktiske ulver, og præriehunder, og er du heldig, får du se en hvithodet havørn.

Også i den søramerikanske delen av parken er det flere spennende dyr, som lamaer, ekornaper, kjempemaurslukere og mange andre arter.

Dyreartene i den asiatiske delen av parken om fatter rød panda, nordkinesisk leopard, sumatratiger og japansk trane.

Udsigt fra løvernes placering
©Ree Park
Ulv i Ree Park
©Ree Park

Kom helt tett på dyrene i ekte safaristil

Ree Park Safari lever opp til navnet sitt og kan tilby ekte safariturer i store biler. På Land Rover Safari i Ree Park kommer dere helt tett på dyrene som lever på den afrikanske savannen.

Dere kan også ta en tur med Amerika Expressen, der dere tas med på en reise tilbake i tid. Her kjører dere over den nordamerikanske prærien i beste westernstil mens dere kan se dyrene som bor her, på nært hold.

Avl av sjeldne dyrearter

Ree Park Safari støtter og yter en aktiv innsats for å bevare sjeldne og utrydningstruede dyrearter. Parken har mange forskjellige avlsprogrammer og samarbeider med andre dyreparker på tvers av landegrenser. Et besøk til Ree Park gir deg muligheten til å oppleve mange av dyrene som inngår i de forskjellige avlsprogrammene, på nært hold.

En av de sjeldne dyreartene du kan se i Ree Park Safari, er geparden, som ikke finnes noe annet sted i Danmark.

Visste du forresten at geparden er verdens raskeste landlevende pattedyr, og at den ikke er flink til å klatre? På Ree Park Safari kan du oppleve dette elegante kattedyret.

Ofte stilte spørsmål om Ree Park Safari

Legende børn i Ree Park
©Ree Park
Leopard i Ree Park
©Ree Park

Spis i ekte savannestil

Ree Park gir deg følelsen av å være på en ekte safari, og stemningen er gjenskapt i alle parkens restauranter. Parken kan by på flere restauranter, som alle kan friste med lekre menyer i helt unike omgivelser. Du kan blant annet ta turen innom Café Bush Camp, som med sin sjarmerende innredning tar deg direkte til savannen.

Eller kanskje du foretrekker det gamle ville vesten? Da er Deadwood Grill, som er som tatt ut av en gammel westernfilm, det rette valget.

Overblik over parken
©Ree Park