Lei sommerhus i Ålbæk på østkysten av Nordjylland

Ferieutleie av store feriehus i Ålbæk på østkysten av Nordjylland – finn ditt drømmeferiehus akkurat her.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 13 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Ålbæk

«Lysets Land», som spissen av Jylland med god grunn kalles, er med sin vakre natur og lange barnevennlige badestrender et kjært reisemål hele året. 

Ålbæk er et gammelt fiskevær med en sjarmerende havn, der du finner både verft, fiskeri og lystbåthavn. Havnen oser av nostalgi og sjarm og er så absolutt verdt et besøk. Området rundt Ålbæk byr på vakker natur og spennende utflukter til f.eks. Råbjerg Mile, Grenen og naturligvis Skagens mange museer, butikker og gallerier.

Ålbæk

Attraksjoner nær Ålbæk

Råbjerg Mile er Danmarks største vandresanddyne og ligger bare en kort kjøretur fra Ålbæk. Sanddynen er omtrent 1000 meter lang og 1000 meter bred og beveger seg rundt 15 meter i året. Hvis du går til toppen, kan du få med deg den praktfulle utsikten.

Ørnereservatet nær Bindslev er en uforglemmelig opplevelse for både voksne og barn. Her kan du oppleve de majestetiske ørnene og få et innblikk i deres fascinerende verden.

For aktive turister er området fullt av muligheter som kano-, sykkel- og rideturer, og golfspillerne kan velge mellom hele 9 golfbaner. Barn og nysgjerrige voksne kan besøke lekelandet Funhouse i Frederikshavn eller FarmFun i Ålbæk, hvor det er både dyrepark og lekeland.