Lei et stort, familievennlig sommerhus på Als

Skal det være plass til hele familien når du skal i feriehus på Als? Utforsk vårt utvalg av de mest luksuriøse feriehusene på Als.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 6 feriehus som passer til søket ditt.

Feriehus i Købingsmark på Nordals

Købingsmark ligger på den 320 kvadratkilometer store øya Als. Als er en naturskjønn øy med 165 km lang kystlinje, store skogsområder og innsjøer med rikt fugleliv.

Als har broforbindelse til den historiske byen Sønderborg, som har butikker og hyggelige spisesteder. 

Ca.5 km fra Nordborg ligger Købingsmark, det nordligste ferieområde på Als, som er det perfekte sted for familieferien. Strendene ved Nordals ligger ut til Lillebælt, hvor det er gode forhold for brettseiling langs kysten. Den lengste og beste stranden på Als ligger ved Købingsmark og er veldig barnevennlig på grunn av sin lave vannstand.

Nordals

Attraksjoner og severdigheter på Als

Ved Nordborg kan man fiske, spille golf eller få en unik opplevelse i Universe Science Park med 5D-simulator og segwaybane. 

Når du leier et feriehus gjennom VillaVilla, kan du få 20 % rabatt på billett til Universe Science Park i Nordborg. For å benytte dere av denne rabatten må dere kjøpe billettene for besøket på nett. Rabattkoden er «LH-» etterfulgt av bestillingsnummeret deres. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Den tyske grensen ligger kun en times kjøretur unna og er en fin dagstur. Historiske minnesmerker på Als som Dybbøl Mølle og slottene i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg er også verdt et besøk.