Sommerhus ved Houstrup Strand

Lei ditt neste feriehus ved Houstrup Beach her på VillaVilla. Du får de beste feriehusene, som selvfølgelig inkluderer basseng.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 26 feriehus som passer til søket ditt.

Houstrup Strand er en perle beliggende ved den populære og brusende Nordsjøen

Området ligger mellom Henne strand og Nymindegab og i nærheten av de mange spennende attraksjonene på Vestjylland. Vestjylland er et populært feriemål sommer som vinter – og det er ikke uten grunn!

Du kan dra på utflukt til f.eks. Legoland, Lysstøberiet ved Bork havn eller leke- og fornøyelsesparken WOW-Park i Skjern, eller ta en tur på skinnesyklene mellom Nr. Nebel og Nymindegab.

Området omkring Hourstrup strand har en flott og bred badestrand med høye klipper og gode muligheter for ly. Til tross for den brusende og forfriskende Nordsjøen, er stranden ved Houstrup blitt tildelt Blått Flagg. Det er også gode parkeringsmuligheter og toaletter på stranden

Området omkring Houstrup Strand kan vise til vakker natur og sanddyner. De mange gode vandre- og sykkelrutene gjør området godt egnet til friluftsliv og opplevelser i naturen, blant annet i den fredede sanddyneplantasjen eller Blåbjerg Klit – Danmarks høyeste sanddyne. Fra toppen av Blåbjerg har man en imponerende utsikt over landskapet som gjør gåturen vel verdt det. Det skal visstnok være mulig å se opptil 40 kirketårn på en dag med klarvær – dere kan selv prøve å telle og se om dere får øye på alle. Det er også mulig å kjøre opp til toppen, slik at hele familien kan bli med.

I området finner dere også mange steder som er egnet til sportsfiske, samt «put and take»-sjøer, golfbaner, terrengsykkelbaner og vannsportaktiviteter, så her er det mulighet for alle å kunne drive med hobbyen sin eller prøve noe nytt. Det finnes også aktiviteter for familiens firbeinte venner her. Dere kan for eksempel ta en tur til Hundeskoven ved Blåbjerg sanddyneplantasje (inngang fra Sønder Klitvej).

Hvis dere er på ferie i Houstrup i løpet av sommermånedene, kan dere ta en tur på Cirkus Zalmov på Houstrup Strandvejen. De har forestillinger hver dag i juli og august, foruten lørdager, som er dyrenes fridag.

Houstrup Strand