BonBon-land

Hvor moro vil dere ha det?

Attraksjonene i BonBon-Land er inndelt i fire kategorier som sikrer moro for hele familien. Fordelt på tre ekstreme, sju ville, femten med fart i og elleve rolige er det aktiviteter nok å velge blant, og det går fint an å jobbe opp motet til å prøve flere av skliene uten at dagen blir kjedelig. Prøv for eksempel en sklietur gjennom elefantens øre, grav etter gull, ta en seiltur rundt i verden eller få ditt helt eget førerkort!

Liker du litt mer fart, kan du ta en tur i skilpadden og fly flere meter over bakken så det kiler i magen. Du kan også besøke Henry Hundeprut, som har så forferdelig mye luft i magen når han tar deg med på tur, at han fiser hele veien. Det er også mye gøy for de litt mer rutinerte, for eksempel Bæverrafting eller Hankatten, som snurrer deg rundt og rundt og opp og ned, helt til du ikke kan gå på en rett linje lenger. Og hvis sklier er favoritten din, er Vildsvinet perfekt for deg – med loop, loddrett fall og lynraske svinger!

Det kan du oppleve i BonBon-land

 

Familie i Bonbonland
gutt i bonbonland

Musikk, dans og sirkus

Trenger du en liten pause fra de mange skliene, så ikke fortvil – det er mange andre morsomme ting å oppleve i sommerlandet. Kanskje du får se Pyjamasheltenes show med sang, dans og musikk, som fremføres i skolenes sommerferie. Andre dager er fylt med musikk og moro i barnehøyde når det er konsert, sirkus eller skattejakt på programmet. Les mer på BonBon-Lands hjemmeside og planlegg besøket, slik at dere får med dere alt.

Når magen rumler

En travel dag i sommerland kan gi deg stor appetitt. Derfor er det bra at parken er fylt med spisesteder med noe for enhver smak. Nyt en pizza hos Bæverpizza, fyll magen med burgere og pommes frites hos enten Den Blå And eller Cowboygrillen, spis sandwich hos Annas Mokka eller utforsk buffeen hos Junglerestauranten, hvis du besøker parken med noen som er mer kresen på valget av mat enn på valget av aktiviteter.

Dropsbutikk ble til BonBon-Land

BonBon-Land åpnet dørene i 1992, men før den tid besto stedet av en godteributikk. Denne butikken hadde blitt kjent over hele Danmark på grunn av de litt spesielle navnene som godteriet hadde, for eksempel Hundeprutter, Mågeklatter, Tisse-bleer, Øre-voks og Store babser. Disse navnene har senere vært inspirasjonskilden til mange av aktivitetene som dere kan prøve i dag. Barn og voksne fra hele landet ville besøke den lille godtebutikken, der salget hadde skutt i været etter at danskene fikk øynene opp for den. På grunn av populariteten og de mange gjestene åpnet eieren et lite dropsverksted der de besøkende kunne lage sine egne slikkepinner. Verkstedet var en kjempesuksess og ble startskuddet for utviklingen av det sommerlandet som vi alle kjenner og elsker i dag.

båttur i bonbonland
jente i bonbonland

Slik finner dere frem

Mye sommermoro venter på deg i BonBon-Land.

Her finner du sommerlandet:

Gartnervej 2

4684 Holmegaard

Tlf.: +45 55 53 07 00

Se hjemmesiden deres her.

moro i bonbonland