Region / Sydjylland / Mommark / nr. 496

Feriehus nr. 496 Mommark, Sydjylland

Huset er den perfekte settingen for en familieferie med både barn, voksne og besteforeldre. Her er det god plass både... Les mer

26 Personer

4 Bad

10 Soverom

6 x seng på hems

Kjæledyr er tillatt

325 Areal

2295 Tomtestørrelse

2021 Byggeår

Leiepris/uke fra

kr 29 782,00

Inkl. rengjøring

  Når vil du dra? Bestil
  Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.

  Fasiliteter

  Innendørs fasiliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillkonsoll
  Bordfotball
  Internett
  XL-kjøkken
  Svømmebasseng
  Boblebad
  Dart
  Bar
  Vedovn

  Utendørs fasiliteter

  Leketårn for barn
  Utegrill og hagemøbler
  Huske og sandkasse
  Multibane
  Stik til elbil
  Villmarksstamp
  Huske

  Konsepter

  Husdyr tillatt (2 husdyr)
  Røyking ikke tillatt
  Kan ikke leies av ungdomsgrupper

  Her er feriehuset

  Avstander til

  500 m til stranden

  4300 m til shopping

  1600 m til restaurant

  8500 m til golf

  Stort luksuriøst feriehus med basseng i idylliske Mommark på Als

  Huset er den perfekte settingen for en familieferie med både barn, voksne og besteforeldre. Her er det god plass både ute og inne, og området er ideelt for deg som vil være i nærheten av stranden, koselige havneområder og spennende severdigheter.

  Det moderne Skanlux-huset med plass til hele 26 feriegjester ligger i idylliske Mommark på det sørlige Als, med kun 10 minutters gange fra barnevennlige Mommark strand. Huset er stort nok til at flere familier kan feriere sammen med mulighet for alenetid i løpet av oppholdet. Ferieboligen er nemlig delt inn i tre forskjellige avdelinger med hvert sitt bad. På denne måten er det mulig å samles for lek, spill og moro, men også å trekke seg tilbake og nyte en god bok på rommet uten å bli forstyrret.

  I bassengavdelingen kan store og små samles for å dykke, plaske og leke. Sklien i bassenget er en sikker vinner blant barna, og med den romerske trappen kan de aller minste komme seg ned i vannet på egen hånd. Hvis trening står på planen, kan dere slå på motstrømsanlegget i bassenget, slik at treningen kan foregå i vannet. Mens barna leker i bassenget, kan de voksne slappe av. Husets badstue og boblebad er perfekte for avslappende øyeblikk.

  Uansett årstid og værforhold er det god plass til å samles både ute og inne. Om sommeren og på varme vår- og høstdager er det deilig å være på terrassen. Terrassen er på 143 m², hvorav 18 m² er under tak. Når dere har bestemt hvem som skal være familiens grillmester, er det bare å sette i gang. Huset har to kulegriller fra Weber samt grillstarter. Hvis været er dårlig, kan dere samles inne på det store, lyse kjøkkenet med åpen løsning. Her er det også god plass til at dere kan lage mat sammen. Huset har et ekstra stort kjøkken med to oppvaskmaskiner, to kjøleskap, to stekeovner og to sett kokeplater.
  Kveldene kan tilbringes i den koselige TV-stuen med morsomme programmer og actionfylte PlayStation-spill, eller i det store aktivitetsrommet for de som liker konkurranser og lek. Er det en biljardentusiast blant dere, er det bare å slå seg løs. Her finnes både biljardbord, bordtennis, dart og bordfotball. Blir dere ikke enige om hvem som skal ta oppvasken eller hvor dere skal på utflukt i morgen? La kveldens vinner bestemme!

  Huskene og trampolinen i hagen er ofte feriens høydepunkt for de minste. Mens de venter på at middagen skal bli ferdig, kan de lære nye triks på trampolinen eller se hvem som klarer å huske høyest.
  Når solen går ned over Mommark, kan de voksne slappe av på terrassen mens barna hopper på trampolinen – den perfekte avslutningen på en dag i feriehuset.

  Alle de luksuriøse feriehusene i Mommark har tilgang til et stort felles utendørs lekeområde og en ballbinge. Her kan store og små bruke ferien på å leke på det store piratskipet, huske, skli og klatre i klatrestativet. Den gressdekte ballbingen kan brukes til fotball, basketball, fottennis, volleyball og badminton. Ved lekeområdet finnes det også bord og benker der voksne og andre tilskuere kan kose seg og slappe av sammen.

  Inventar

  • Kjøleskap
  • Fryseboks
  • Oppvaskmaskin
  • Mikrobølgeovn
  • Kaffemaskin
  • Vannkoker
  • Vaskemaskin
  • Tørketrommel
  • Støvsuger
  • Barneseng (uten madrass)
  • Barnestol

  Attraksjoner i nærheten

  Klikk for å lese mer om områder og hytteutleie i nærheten.

  Se alle attraksjonene i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe er en fritidspark hvor du kan lære mye om teknologiens og vitenskapens verden. Du kan se naturens krefter i...

  Sønderborg slot og havn set fraoven
  Sønderborg Slot
  Fra høyborg til museum – slik er Sønderborg slotts historie. I dag finner du her et museum over Jyllands historie...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Dra på oppdagelsesferd ved Vadehavet – et av verdens største tidevannsområder og en del av UNESCOs verdensarvliste. To ganger om...

  Morgen ved Koldinghus
  Koldinghus
  Koldinghus slott kan fortelle mange historier. Enten det er som kongelig residens, som inspirasjon for malere og diktere eller som...

  Gråsten Slotsø
  Gråsten Slot
  Slottet Gråsten kan by på mange interessante historier. Så må du selv bestemme deg for hva som er fabler og...

  bruket ved Dybbøl i Sønderjylland
  Dybbøl Mølle
  Dybbøl mølle er ikke lenger i bruk. Som museum har det imidlertid godt med besøkende. I mølleutstillingen finner du historiske...

  Dybbøl Banke Kanon
  Dybbøl Banke
  Du kan bli med på en reise tilbake til år 1864 med et besøk på Dybbøl Banke, der du kan...

  Leiepris/uke fra
  kr 29 782,00
  Inkl. rengjøring
  Bestil Bestillingen din er først bindende når vi har bekreftet den.