Lei sommerhus ved Udsholt Strand

Finn det ideelle feriehuset ved Udsholt Strand her på VillaVilla. Du får flotte sommerhus med mange soveplasser og basseng.

Hvor vil du reise?
Når vil du dra?
Personer
Prisintervall
Fasiliteter
Flere filtre

Vi fant 6 feriehus som passer til søket ditt.

Utleie av store flotte feriehus ved Udsholt Strand

Utleie av feriehus ved Udsholt Strand

Ved kysten av Nordsjælland, ut mot Kattegats brusende bølger, ligger Udsholt Strand vest for Gilleleje. Udsholt Strand er et ideelt sted for de som liker å slappe av på stranden, ta en dukkert i ny og ne og få med seg vakre solnedganger, og som også vil ha muligheten til å dra på noen utflukter i løpet av ferien.

Udsholt Strand er omgitt av vakkert natur, der hvite sandstrender møter vakre og frodige lyngkledde åser. Sør for Udsholt Strands ligger det fredede området Heatherhill, der grønne åser skaper en fredfull kontrast til de omkringliggende feriehusområdene. I det fredede området finnes det mange vakre sommerfuglarter, som dere kan oppleve i løpet av sommeren.

Udsholt Strand

Severdigheter og attraksjoner ved Udsholt Strand

Udsholt Strand skaper en perfekt ramme for en herlig dansk strandferie, og i tillegg er det fantastiske fiskeforhold langs kysten. Det finnes flere «put and take»-sjøer i Nordsjælland, blant annet Dronningmølle Fiskesø, der det er gode muligheter for ørretfiske.

En annen artig aktivitet i nærheten av Udsholt Strand er de mange loppemarkedene og de såkalte loppegårdene. De som har tålmodighet til det, kan gå på skattejakt for å se om de finner noen unike sommerminner å ta med hjem.

Det finnes en rekke vakre slott i Nordsjælland. Fra Udsholt Strand kan dere ta turen til Frederiksborg slott, som med sine mange imponerende tårn og vakre slottshage minner om et ekte prinsesseslott. Det er også verdt å legge inn en tur til Kronborg slott i Helsingør, som er kjent fra den berømte tragedien Hamlet. Og tar du turen til Fredensborg slott, dronningens sommerresidens, må du ikke gå glipp av den gamle urtehagen, oransjeriet og den praktfulle slottshagen.

Det tar rundt en time å kjøre fra Udsholt Strand til København. I den danske hovedstaden kan dere utforske byens mange gater, museer, teatre og attraksjoner, som kan friste med spennende opplevelser for både øynene, ørene og ganen.

Frister det med flere opplevelser? Les mer om severdighetene i Nordsjælland her.