Sommerunderholdning på Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken i Klampenborg ligger kun 10 km nord for København. Det er snakk om verdens eldste fornøyelsespark, som i tillegg til mange års historie byr på forskjellige turer, spill og gratis sommerunderholdning.

Gratis inngang og underholdning

Utrolig nok koster det ingenting å besøke Bakken – fornøyelsesparken er den eneste i Danmark med gratis inngang. Dessuten har Bakken et rikholdig underholdningsprogram i løpet av sesongen, som varer fra april til desember. På friluftscenen er det timevis med fantastisk underholdning og musikk i løpet av sesongen. Her holdes det regelmessig forskjellige temadager i sommermånedene, som CoverTirsdag, FunkyFredag, TirsdagsPigtråd og Comedy på Bakken, hvor flere komikere stiller opp på Bakkens friluftscene for latterfylt underholdning. I løpet av sesongen er det også flere store søndagskonserter samt underholdning for barn – og alt er helt gratis.

Det kan du oppleve på Bakken

 

bakken
©Dyrehavsbakken
bobler på bakken
©Dyrehavsbakken

En park med rom for alle

Bakken er den perfekte destinasjonen for koselige familieutflukter, barnebursdager, utdrikningslag, sommerfester, firmafester, juleavslutninger og mye mer. Kanskje dere møter på Bakkens klovn, som opptrer hver dag hele sommeren, tryller, forteller historier og synger og underholder de minste. For de som elsker fart og moro kan det lønne seg å kjøpe armbåndet som gir tilgang til alle av Bakkens 32 attraksjoner. Da får dere blant annet adgang til Supernova, nyheten fra 2020. Dere kan også prøve individuelle attraksjoner, som for eksempel den gamle, nostalgiske berg-og-dal-banen i tre.

Korsbæk på Bakken

Ta turen innom Korsbæk på Bakken og kjenn på nostalgien. Her kan dere besøke byen fra den kjente danske serien Matador, og besøke Algade, hvor dere kan se de vakre husene, besøke butikkene og oppleve stemningen i Skjerns Magasin. Er dere heldige kan det hende dere møter på en av de kjente karakterene fra serien. Hvis dere liker komedie og underholdning i særklasse, er Cirkusrevyen og Bakkens Hvile også verdt et besøk.

Matopplevelser dere sent vil glemme

Både i Korsbæk og resten av Bakken er det rikelig med muligheter for å finne noe godt å spise hvis dere er sultne. Her finnes det noe for enhver smak – fra de mange deilige buffeene til à la carte-retter på Bakkens restauranter, som alle har en koselig atmosfære.

Mer enn en sommerpark

Det er også mulig å besøke Bakken utenfor sommerhalvåret. I høstferien og i helgene før jul inviterer Bakken til høstfest, en skummel halloweenfeiring samt en julefest. Opplev den skremmende skogen Rædselsskov og alle de mystiske skapningene som lever der, eller ta en tur i halmballelabyrinten foran Friluftsscenen, hvor det er barneunderholdning hver dag. I jula kan du besøke Bakkens koselige julemarked, kysse dine kjære under Danmarks høyeste misteltein og oppleve de tusen julelysene som lyser opp den vakre dyreparken.

bakken fornøyelse
moro bakken
©Dyrehavsbakken

Finn veien

Les mer om Dyrehavsbakken her og besøk parken på følgende adresse.

Dyrehavevej 62

2930 Klampenborg